Tuesday, 23 April, 2024

Ψαλίδι σε οικογενειακά και ειδικά επιδόματα προαναγγέλλει ο Μοσκοβισί!

«Χρειαζόμαστε το ΔΝΤ στο πρόγραμμα» δήλωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος

Παρεμβάσεις στα οικογενειακά και αναπηρικά επιδόματα ζητά ο Ευρωπαίος Επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί, στο πλαίσιο της αναμόρφωσης του μοντέλου κοινωνικής προστασίας, σε απόσπασμα του κειμένου της ομιλίας του,  σήμερα το βράδυ,  στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού  Επιμελητηρίου, το οποίο εξασφάλισε και μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα! Όπως υπενθύμισε ο οικονομικός συντάκτης τoυ Star Σπύρος Δημητρέλλης, το συγκεκριμένο ενδεχόμενο  έχει αποκλείσει κατηγορηματικά η ελληνική κυβέρνηση!

«Χρειαζόμαστε μια συνολική συμφωνία συμπεριλαμβανομένων των μεταρρυθμίσεων, της αξιολόγησης και της διευθέτησης του χρέους ως το τέλος του έτους.

Χρειαζόμαστε το ΔΝΤ στο πρόγραμμα και οι θεσμοί εργάζονται από κοινού με την ελληνική κυβέρνηση σε πολύ καλό πνεύμα. Δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο σαν να μιλάμε για  διαιρεμένους θεσμούς»  δήλωσε ο Μοσκοβισί μετά τη συνάντησή του  με τον υπουργό Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου. Με τη συγκεκριμένη δήλωση απάντησε  σε ερώτηση δημοσιογράφων αν οι εταίροι ζητούν πρόσθετα μέτρα από την ελληνική κυβέρνηση  προκειμένου  παραμείνει το ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα. Ο  Ευρωπαίος Επίτροπος ανέφερε επίσης ότι  «οι θεσμοί εργάζονται όλοι μαζί και από κοινού με την ελληνική κυβέρνηση»  και ότι είχε  συζήτηση για το συγκεκριμένο ζήτημα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

star

Ψαλίδι σε οικογενειακά και ειδικά επιδόματα προαναγγέλλει ο Μοσκοβισί!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου