Tuesday, 19 March, 2024

Καταπληκτική Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ. Γιαννιτσών για Φιλανθρωπικό σκοπό

Καταπληκτική Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ. Γιαννιτσών για Φιλανθρωπικό σκοπό 

Μία ομολογουμένως εξαιρετική βραδιά! Με συναισθήματα εναλλασσόμενα από λεπτό σε λεπτό! Παλμός, ένταση, κέφι, γέλιο, συγκίνηση… όλα τα ζήσαμε την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 στο κτήμα Ταρινίδη “Ονείρων Ζεύξη”.

Ο Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ διοργάνωσε αυτή την τεράστια ποντιακή βραδιά φιλανθρωπικού χαρακτήρα με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν στην οικογένεια του νεαρού Παντελή Κυριακίδη μέλους των ακαδημιών του Π.Α.Ο.Κ. από το Μάνδαλο, που εδώ και έξι χρόνια βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα έπειτα από ένα τροχαίο.
Στην αρχή της βραδιάς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον Αντώνη που δεν είναι κατά μας, αλλά θα μείνει για πάντα ΠΑΟΚτσης και μέσα στις καρδιές των δικών τπου ανθρώπων, με την ευχή να μην υπάρχουν άλλα θύματα στους δρόμους…

Στη συνέχεια, τιμήθηκαν με αναμνηστικές πλακέτες μέλη του ΣΦ ΠΑΟΚ όπως και ο Γιαννάκης που παρά το γεγονός ότι δεν είναι εύκολο να παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα, λόγω του ότι είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, ο παππούς του και οι λοιποί συγγενείς τον στηρίζουν και τους έχει κάνει επίσης θανατικούς οπαδούς!
Τέτοιου είδους δράσεις και πρωτοβουλίες φανερώνουν τα αντανακλαστικά της κοινωνίας μας και αποτελούν θετικό παράδειγμα προς μίμηση! Μας δείχνουν πως όλοι μαζί αντέχουμε και προχωράμε μαζί. Καλή συνέχεια.
Συγχαρητήρια και πάλι παιδιά… για τον Παντελή και όχι μόνο.
Στη βραδιά συμμετείχαν οι εξαιρετικοί καλλιτέχνες: Γιάννης Θεοδωρίδης, Ανέστης Ιωακειμίδης, Γιώργος Ιωαννίδης, Λάζος Ιωαννίδης, Γώγος Ιωαννίδης, Δημήτρης Καρασσαβίδης, Μπάμπης Κεμανετζίδης, Θοδωρής Κοτίδης, Δημήτρης Μητρούλης, Πέλλα Νικολαΐδου, Δημήτρης Ξενιτόπουλος, Αλέξης Παρχαρίδης, Γιάννης Πολυχρονίδης, Γιώργος Σοφιανίδης και Κούλης Τριανταφυλλίδης.

Λίγα “λόγια” για τον μικρό Παντελή
Από τη «γκρίζα» βραδιά της 24ης Μαΐου του 2009 πέρασαν σχεδόν έξι χρόνια. Ηταν η βραδιά κατά την οποία ο παίκτης των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ Παντελής Κυριακίδης έχασε σε τροχαίο τον πατέρα του επιστρέφοντας μαζί του από ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά. Ο ίδιος ο Παντελής καθηλωμένος έκτοτε στο κρεβάτι δίνει καθημερινή μάχη για τη ζωή του παραμένοντας σε άγρυπνο κώμα.
Από την πρώτη στιγμή ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης ενίσχυσε την οικογένεια του άτυχου ποδοσφαιριστή των ακαδημιών της ομάδας, ενώ από το 2014 η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα Τμήματα Υποδομής διοργανώνουν το ετήσιο τουρνουά «Παντελής Κυριακίδης» στα οποία μετέχουν ομάδες μικρών ηλικιών, τα έσοδα του οποίου επίσης πηγαίνουν στην οικογένεια Κυριακίδη, της οποίας η μοίρα άλλαξε απότομα τον Μάιο του 2009.

Η ευρύτερη οικογένεια του ΠΑΟΚ ανοίγει περισσότερο την αγκαλιά της και πλέον είναι σε θέση να εξασφαλίσει αυτά που απαιτούνται για να παραμείνει ζωντανή η ελπίδα, βάζοντας έτσι ένα τέλος στον καθημερινό άνισο αγώνα της οικογένειάς του που γίνεται ακόμη πιο δύσκολος αυτή την εποχή της τεράστιας οικονομικής κρίσης.

Ετσι, εκτός από το ετήσιο τουρνουά «Παντελής Κυριακίδης», το οποίο διεξήχθη το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, όταν και δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα τμήματα υποδομής από την ΕΠΣΜ, έχει οργανωθεί σειρά δράσεων με τον ίδιο «ιερό» σκοπό. Παράλληλα μέρος των εσόδων από τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας του ΠΑΟΚ κάθε αγωνιστικής περιόδου θα πηγαίνουν για την ενίσχυση της οικογένειας και την κάλυψη όλων των εξόδων που απαιτούνται για τη διαμονή και την πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του μικρού Παντελή.

Έπειτα από απαίτηση αρκετών φίλων της ομάδας δημοσιεύονται και οι τραπεζικοί λογαριασμοί προκειμένου όποιος το επιθυμεί να ενισχύσει περεταίρω την οικογένεια Κυριακίδη. Πιο συγκεκριμένα μπορεί να το πράξει με κατάθεση στους ειδικούς λογαριασμούς 6431-010165-281 (ΙΒΑΝ GR7601714310006431010165281, BIC: PIRBGRAA) της Τράπεζας Πειραιώς είτε 397/786998-33 (IBAN: GR8301103970000039778699833, BIC: ETHNGRAA) της Εθνικής Τράπεζας, στους οποίους δικαιούχοι είναι ο Παντελής Κυριακίδης και η μητέρα του Μαρία Νικητίδου.

DSC02802 DSC02804 DSC02808 DSC02811 DSC02820 DSC02823 DSC02828 DSC02843 DSC02846 DSC02847

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου