Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Στραντζαλιωτών Πέλλας

Πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Στραντζαλιωτών Πέλλας

Την Κυριακή το μεσημέρι 1/2/2015 πραγματοποιήθηκε στο οικογενειακό κέντρο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» με μεγάλη επιτυχία ,πέραν κάθε προσδοκίας , ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Στραντζαλιωτών Νομού Πέλλας «Η ΣΤΡΑΝΤΖΑ» , με την συνοδεία της παραδοσιακής ορχήστρας του Κ. Παπαγεωργίου και έντεχνης κομπανίας από την Νάουσα.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αθανάσιος Γιαντσής απήυθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους και στην συνέχεια προβλήθηκε DVD με τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Ακολούθησε από τον Πρόεδρο , η βράβευση της κ. Ευδοκίας Ν. Σταυρακούκα για την συνολική προσφορά της στην διατήρηση του Στραντζαλιώτικου στοιχείου.Επίσης ευχαρίστησε την κ. Έφη Νανούδη-Αγγελίδου για την προσφορά της ,στην ραφή 14 γυναικείων παραδοσιακών φορεσιών ,όπως και την κ. Βούλα Αργυράκη για την προσφορά των υπηρεσιών της , στην θεατρική ομάδα του Συλλόγου μας.
Σε ένα κατάμεστο κέντρο τα χορευτικά τμήματα υπό την διδασκαλία του κ. Γιώργου Γιαντζή ,έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.Τα τμήμα των μικρών ,εφήβων και ενηλίκων (το οποίο έκλεισε την παράσταση), ξεσήκωσαν τον κόσμο σε ένα γλέντι που κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφεριάρχης Πέλλας κ.κ. Θεόδωρος Θεοδρίδης , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ευστάθιος Καστερίδης,Ανδρέας Καραφυλλιάς και Νικόλαος Αμπεριάδης.Επίσης ο Πρόεδρος του Συλλογου Στραντζαλιωτών Νάουσας κ. Σταύρος Φουντούλης , ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Πέλλας κ.Σταμάτης Κιοσελάκης ,ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Τραγουδάνοι του Πόντου» κ. Μίμης Γρηγοριάδης και ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Γ. κ. Νικόλαος Θωμαιδης.
Ευχαριστούμε τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις των Γιαννιτσών για τις προσφορές τους για την λαχεοφόρο αγορά.

strantza2 strantza3

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου