Friday, 19 April, 2024

“Στον ακάλυπτο” της Γιώτας Φλήρη με νοήματα και φιλανθρωπικό σκοπό!

“Στον ακάλυπτο” της Γιώτας Φλήρη με νοήματα και φιλανθρωπικό σκοπό!

Το τριήμερο του Σαββάτου 7, της Κυριακής 8 και της Δευτέρα 9 Μαρτίου το περάσαμε “Στον ακάλυπτο” της πολυκατοικίας μας, ως καλεσμένοι του Ερασιτεχνικού Συλλόγου Θεάτρου (ΕΡΑ.Σ.ΘΕ.) “Το Θέατρο” στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.

Μία παράσταση που άφησε νοήματα, σκέψεις, ερωτήματα σε όσους την παρακολούθησαν, “φωνάζοντας” πως η λύση βρίσκεται στο εμείς και όχι στην τόνωση του “υπερεγώ” που τρέφει ο καθένας στην εποχή μας.
Όλα αυτά μέσα από τη ματιά της πάντα επίκαιρης, Γιώτας Φλήρη που σκηνοθέτησε και έγραψε το πρωτότυπο σενάριο του “Ακάλυπτου” που μας κάλυψε όλους με το σύνολο της αξιόλογης δουλειάς που έγινε από όλους τους συντελεστές, τις καταπληκτικές ερμηνείες των ηθοποιών που μόνο ερασιτέχνες δε θα ‘πρέπε να λέγονται και την όλη συνεργασία που έδωσε αυτό το θετικό κλίμα στους παραβρισκόμενους και τις τρεις βραδιές.
Στην παράσταση έπαιξαν οι: Παναγιώτης Βαβάμης, Έλσα Ωκουτσίδου, Παρασκευή Βοϊτσίδου, Μαρία Δέλλιου, Λάζαρος Κυριλίδης, Δημήτρης Σοφολόγης, Βιργινία Παναγιωτίδου, Γιώργος Καλοίδης, Φανή Γκαϊτατζή, Μαρία Αθανασιάδου, Χρήστος Καλαϊτζίδης, Φωτεινή Μαυρίδου, Ελένη Σταυρακάκη, Δημήτρης Φωτιάδης, Αφροδίτη Πιπεράρη, Δημήτρης Μπολόλης, Χρύσα Στρομπίνη, Ζωή Διαμαντοπούλου, Βασίλης Αλατζίδης και ο φιλόλογος του 3ου Γυμνασίου Δημήτρης Φωτιάδης.
Η επιμέλεια της αφίσας έγινε από τη Νίτσα Ζαμιούδη, η σκηνογραφία από τον Κυριάκο Σπυρίδη και η επιμέλεια του φωτισμού και του ήχου στο Πνευματικό από τον Γιώργο Καπαγιάρογλου.
Αξίζει να σημειώσουμε πως η είσοδος ήταν ελεύθερη, όμως στο τέλος υπήρχαν κουμπαράδες και όποιος ήθελε προσέφερε για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το ”Γεύμα Αγάπης” του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών.
Το ποσό που συγκεντρώθηκε στους κουμπαράδες θα ανοιχτεί τις επόμενες ημέρες παρουσία των ιερέων στον Ι.Ν. του Άη Γιώργη.
Συγχαρητήρια σε όλους και εύχομαι να συνεχίσετε την καλή σας δουλειά!

DSC02941 - Αντίγραφο DSC02942 DSC02947 DSC02952
Χριστίνα Παπαδοπούλου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου