Thursday, 28 March, 2024

Έδεσσα: Θερινό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Summer Music Art Camp-“us”

Ένα μουσικό-καλλιτεχνικό καλοκαίρι, θα είναι το αντικείμενο του Ωδείου Δήμου Έδεσσας “Ω.Δ.Ές” καθ’ όλη την διάρκεια του Ιουλίου

πέντε ημέρες εβδομαδιαίως με πρωτότυπη προσέγγιση μουσικής και τεχνών. Κάθε ηλικία άνω των 5, θα έχει την δυνατότητα να ανακαλύψει τα μουσικά όργανα, να τραγουδήσει σε φωνητικά σύνολα και να μυηθεί στις παραστατικές τέχνες. Θεατρικό παιχνίδι και θεατρική αγωγή, χορευτικά γκρουπ και μουσικό θέατρο ολοκληρώνουν το θερινό εργαστήρι. Με τρεις ως πέντε ώρες απασχόλησης και χωρίς θεωρητικές υποχρεώσεις εκτός εργαστηρίου, καλεσμένοι σε αυτό το νέο εγχείρημα είναι ΟΛΟΙ, καλλιτέχνες αλλά και υποψήφιοι.

Ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Έδεσσας με την υπογραφή του Ωδείου Δήμου Έδεσσας που απευθύνεται σε όσους αναζητούν την καλλιτεχνική τους κλίση και αποζητούν την “αγωγή της ψυχής”. Μακριά από οθόνες, με δια ζώσης παρουσία σε εξωτερικούς χώρους και το κλείσιμο της αυλαίας στο τέλος του Ιουλίου θα σηματοδοτηθεί με παράσταση-συναυλία στο ανοιχτό Θέατρο Γαβαλιώτισσας με την συμμετοχή όλων.
Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε
Ωδείο Δήμου Έδεσσας Ω.Δ.Ές
Καλλιτεχνική διεύθυνση Ευαγγελία Βελλή-Κοσμά
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, τηλεφωνικά στην γραμματεία της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε στο 2381023101 και διαδικτυακά
Ωδείο Δήμου Έδεσσας “Ω.Δ.Ές”

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου