Thursday, 25 April, 2024

Έκθεση ζωγραφικής του ΑΡΙΩΝ (Αλέξανδρου Τσαμουσιάδη) από το Παλαίφυτο, στη Θεσσαλονίκη

Έκθεση ζωγραφικής του ΑΡΙΩΝ (του Αλέξανδρου Τσαμουσιάδη) από το Παλαίφυτο, εγκαινιάστηκε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, με τίτλο «Ο Δρόμος προς τα αστέρια» στο Βoun Giorno Creme
Ο ίδιος δηλώνει: Ευχαριστώ ειλικρινά όλο τον κόσμο που με τίμησε με την παρουσία του στα εγκαίνια της ατομικής μου έκθεσης!…Ένα επιτυχημένο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα με ανθρώπους που γνωρίζομαι… και ανθρώπους που γνώρισα πρώτη φορά!…περιμένω και όλους τους φίλους που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στα εγκαίνια τις επόμενες ημέρες.
Το έργο μου, δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια προσπάθεια κατανόησης της Φύσης και κατ’επέκταση, αναπόφευκτη “επαύξηση” του Εαυτού ως -αντίδραση…
Κάποια εσώτερη ανάγκη, με οδηγεί σε συνεχή αναζήτηση… όπου διερωτώμαι και αποτυπώνω εικονικά.. άλλοτε απορίες και άλλοτε λύσεις, πολλές φορές με τρόπο υποσυνείδητο ώστε η ανάγνωση να επιτυγχάνεται σε χρόνο “δεύτερο” και υπό το πρίσμα μιας στέρεης και συνειδητής ωριμότητας.
Το σύνολο του έργου μου μέσα από εικόνες της φύσης… ενέργειες και χαρακτήρες…
Ο συμβολισμός της Ετερόφωτης Σελήνης, όπου εμφανίζεται από διακριτική έως έντονη… ξυπνά τη διάθεση του καθήκοντος μίας ψυχής και τον λόγο που ήρθε να επιτελέσει.
Τέλος, αστέρια προστίθενται πολλά (… και έτσι πρέπει!) ώστε να φωτίζουν ολοένα και περισσότερο… μέρα με τη μέρα τα βράδια μας… μέχρι να φύγει το σκοτάδι από τα ψεύτικα σκοτάδια μας!
Διάρκεια έκθεσης: Έως και την Κυριακή 17 Ιουνίου
Ώρες λειτουργίας:  Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00 (19:00-21:00 κατόπιν ραντεβού)
Σάββατο 11:00-14:00 – Κυριακή κατόπιν ραντεβού
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6942 426 299
Σελίδα στο Facebook: The art of ΑΡΊΩΝ
Είσοδος Ελεύθερη
stellasview.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου