Wednesday, 24 April, 2024

Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κρύας Βρύσης “Ο ΠΥΡΡΟΣ” στο φεστιβάλ του Κάμπου τα Καμώματα

Επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή του Συλλόγου Ηπειρωτών Κρύας Βρύσης «Ο ΠΥΡΡΟΣ» στο φεστιβάλ «του Κάμπου τα Καμώματα» το οποίο πραγματοποιήθηκε 3-5 Ιουνίου στην Κρύα Βρύση. Οι εκδηλώσεις διοργανώθηκαν από τον Σύλλογο Διδασκόντων και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Κρύας Βρύσης.

Ο Σύλλογός μας συμμετείχε με το μεσαίο χορευτικό τμήμα και παρουσίασε χορούς της ηπειρώτικης παράδοσης. Παρά τον βροχερό καιρό τα μέλη του χορευτικού ανταποκρίθηκαν πλήρως στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της περίστασης.

Το κοινό χειροκρότησε θερμά την προσπάθεια των παιδιών και συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για τη δουλειά που κάνει.

Το επόμενο διάστημα ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κρύας Βρύσης «Ο ΠΥΡΡΟΣ» συμμετέχει σε εκδηλώσεις πολιτισμού και παράδοσης καθώς, επίσης, διοργανώνει μεγάλη μουσικοχορευτική εκδήλωση στις 7 Ιουλίου.

Ο Πρόεδρος Γιάννης Τσίκος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συγχαίρουν τα παιδιά για την επιτυχημένη συμμετοχή τους, ευχαριστεί τους γονείς των παιδιών και όλα τα μέλη και φίλους του Συλλόγου που στηρίζουν την προσπάθεια διατήρησης και ανάδειξης της παράδοσης των βλάχων.

Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κρύας Βρύσης “Ο ΠΥΡΡΟΣ” στο φεστιβάλ του Κάμπου τα Καμώματα

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου