Thursday, 28 March, 2024

Αγιασμός στο ΚΔΑΠ-μεΑ Γιαννιτσών του Δήμου Πέλλας

Με τον καθιερωμένο αγιασμό στο αύλειο χώρο του κτιρίου στο πλαίσιο τήρησης των υγειονομικών μέτρων, την παρουσία του Δημάρχου Πέλλας Γρηγορίου Στάμκου

του προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. Αθανασίου Επιτροπάκη, του μέλους του Δ.Σ. της επιχείρησης Γεωργίας Λάζου, του προσωπικού, των γονέων και των μαθητών, ξεκίνησε επισήμως το πρωί της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου, η νέα σχολική χρονιά στο ΚΔΑΠ-μεΑ, στα Γιαννιτσά (ισόγειο Ανοιχτού Θεάτρου).
Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, ο οποίος τελέστηκε από τον π. Δημήτριο Χατζηκαλλινικίδη, ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ευχήθηκε σε όλους, εργαζόμενους, παιδιά και γονείς, καλή σχολική χρονιά και αναφέρθηκε στην συνεχή υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής στο Κέντρο, τονίζοντας ότι θα γίνουν κάποιες παρεμβάσεις στους χώρους όπου στεγάζεται και δραστηριοποιείται το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των παιδιών.
Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., Αθανάσιος Επιτροπάκης, στο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στα παιδιά, στους γονείς και στο προσωπικό και αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της διοίκησης και του προσωπικού για την άριστη λειτουργία του ΚΔΑΠ-μεΑ, τονίζοντας ότι η δημοτική αρχή και η επιχείρηση με τους συνεργάτες της βρίσκονται συνεχώς κοντά στα παιδιά και στους γονείς τους.
Ο υπεύθυνος του Κέντρου, Κοινωνικός Λειτουργός, Πρόδρομος Ασταρτζής, αφού ευχήθηκε με την σειρά του σε όλους καλή χρονιά, ευχαρίστησε τον Δημοτική Αρχή Πέλλας γιατί βρίσκεται πάντα δίπλα, αρωγός και συνοδοιπόρος στο έργο του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, αλλά και όλους όσοι συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια. Παράλληλα ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά τους γονείς των παιδιών για την συνεχή εμπιστοσύνη τους προς το Κέντρο.

Από τις πιο επιτυχημένες δομές της Κεντρικής Μακεδονίας
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία της ΔΗΚΕΠΑΠ του Δήμου Πέλλας ανήκει στις πιο επιτυχημένες από άποψη λειτουργίας και παροχών, δομές της Κεντρικής Μακεδονίας. Φιλοξενεί καθημερινά 25 παιδιά με προβλήματα νοητικής και κινητικής υστέρησης.
Το ΚΔΑΠ-μεΑ ξεκίνησε την λειτουργία του το 1998 και μέχρι σήμερα έχει κερδίσει την αγάπη όλου του κοινωνικού συνόλου του Δήμου Πέλλας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου