Thursday, 25 April, 2024

Αλεξάνδρειο Ωδείο Γιαννιτσών: Με επιτυχία οι πτυχιακές

Η φετινή χρονιά χαρακτηρίστηκε από τις γνωστές αντιξοότητες που ζήσαμε.
Αυτές οι αντιξοότητες είχαν αρνητική επίδραση σε όλη την εκπαιδευτική διαδικασία (σχολεία, ωδεία κλπ).
Το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο κλήθηκε να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα και όπως έδειξαν οι δράσεις του, τα κατάφερε.
Το Τριήμερο Εκδηλώσεων του Ωδείου που διεξήχθη στο τέλος της διδακτικής χρονιάς με πλήθος σπουδαστών του Ωδείου να συμμετέχουν και οι πτυχιακές-διπλωματικές εξετάσεις αποτελούν τεκμήρια αυτής της επιτυχίας.
Έτσι, το πρώτο δεκαπενθήμερο Ιουλίου διεξήχθησαν πτυχιακές εξετάσεις στην Αρμονία (Ανώτερα Θεωρητικά Ευρωπαϊκής Μουσικής) και στη Βυζαντινή (εκκλησιαστική) Μουσική. Κατά τη διεξαγωγή των εξετάσεων τηρήθηκαν όλοι οι υγειονομικοί κανόνες όπως ορίζονται από την πολιτεία.
Μετά από τη διαδικασία των εξετάσεων κρίθηκαν πτυχιούχοι Αρμονίας οι: Νάκου Ελένη, Παπαδοπούλου Ελισάβετ, Χανουμίδης Δημήτρης και Χατσιλίδου Μαρία.
Επίσης, διπλωματούχοι Βυζαντινής Μουσικής κρίθηκαν οι: Αδαμάκης Αθανάσιος, Καρπάτσης Δημήτρης και Χατζηδήμου Ανδρέας. Μάλιστα στον Αδαμάκη Αθανάσιο δόθηκε με ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής για τη Βυζαντινή Μουσική, τιμητική διάκριση για την εξαιρετική του απόδοση.
Αξίζει να αναφερθεί πως οι επιτροπές για τα δύο αυτά γνωστικά αντικείμενα απαρτίζονται από καλλιτέχνες και ακαδημαϊκούς εγνωσμένου κύρους.
Το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών συγχαίρει τους παραπάνω, απόφοιτους του πλέον, όπως και τους ειδικούς καθηγητές του, Ευάγγελο Μπουσμαλή (καθηγητής ανώτερων Θεωρητικών του Α.Δ.Ω.Γ.) και Νικόλαο Χανουμίδη (καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής του Α.Δ.Ω.Γ.) για την επιτυχή προετοιμασία των σπουδαστών προκειμένου να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις πτυχιακές-διπλωματικές εξετάσεις.
Από το γραφείο τύπου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου