Saturday, 20 April, 2024

”Ανάσταση” στο δήμο Πέλλας με τα εγκαίνια της Παραμυθούπολης!

Το βράδυ της Κυριακής 13 Δεκέμβρη, ο δήμος Πέλλας εγκαινίασε την “5η Παραμυθούπολη στον πεζόδρομο της πόλης.

Αρχικά, όλα έμοιαζαν μια… ”ζωή σε θυμήθηκα” ή έστω μια πενταετία, ουδέτερα και άτονα, παρά τον σχετικά αρκετό κόσμο που συγκεντρώθηκε για να δει τις πρώτες εκδηλώσεις και οι μεγαλύτεροι τα παιδιά τους που συμμετείχαν σ’ αυτές…
Μετά την εμφάνιση του Άη Βασίλη με το έλκηθρο, ο δήμαρχος Πέλλας άνοιξε τις εκδηλώσεις, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων, ότι για τα δεδομένα της εποχής και εν μέσω κρίσης, γίνονται προσπάθειες για να πετύχει η Παραμυθούπολη και να περάσουν μικροί και μεγάλοι κάποιες μέρες αισιοδοξίας και χαράς…

xotika

aivasilisxotika

parko

elkithro1
Ακολούθως, ο ουρανός γέμισε πυροτεχνήματα και όλοι άρχισαν τα επιφωνήματα, που όντως άξιζαν. Χρώματα και ήχοι χάρισαν ένα μοναδικό, πλούσιο θέαμα που όλοι απόλαυσαν… Επιτέλους, αναφώνησαν κάποιοι και κάτι εντυπωσιακό! Ούτε στην Ανάσταση τόσα βεγγαλικά.

veggaliko2

pyrotexnima
Τα υπόλοιπα σε σχέση με τις εκδηλώσεις στηρίζονται όπως κάθε χρόνο, στους Συλλόγους και τα σχολεία της περιοχής, στους εθελοντές επίσης που κάνουν όλη τη δουλειά και συγχαρητήρια που υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται. Επιπλέον, οι δράσεις αλληλεγγύης για όσους έχουν ανάγκη είτε τροφίμων είτε φαρμάκων ενισχύονται από τους πολίτες, όσοι εξ αυτών θέλουν να συμβάλλουν, αφήνοντας προϊόντα έως τις 3 Ιανουαρίου 2016 στο σπιτάκι της Αλληλεγγύης στην Παραμυθούπολη.

spitiAiVasili

Όσο για τους μικρούς φίλους που θέλουν να δουν τον Άη Βασίλη ή να του στείλουν γράμμα για το δώρο τους, το σπιτάκι του βρίσκεται στο χώρο του Πολύκεντρου. Το παγοδρόμιο δεν ήρθε φέτος ή τουλάχιστον όχι ακόμη, δεν έχουμε σχετική πληροφόρηση. Καλές γιορτές να ευχηθούμε, να περάσουμε όμορφα και στο δήμο Πέλλας… εις ανώτερα.

Να μην ξεχνάμε ότι μπορούμε να συμβάλλουμε στο σπίτι της αλληλεγγύης, αλλά και στον κουμπαρά του ΣΦ ΠΑΟΚ Γιαννιτσών, είτε αγοράζοντας κάποιο προϊόν για το ορφανοτροφείο Γιαννιτσών.

sfpaok

”Ανάσταση” στο δήμο Πέλλας με τα εγκαίνια της Παραμυθούπολης!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου