Friday, 29 March, 2024

Αντιφασιστική – Αντιρατσιστική εκδήλωση στην Έδεσσα

Για τα δύο χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα διοργανώνουμε στην Έδεσσα αντιφασιστική – αντιρατσιστική εκδήλωση  το Σάββατο 26/9, στο Παρθεναγωγείο της Έδεσσας– Βαρόσι, ώρα 18:30.

 Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλία από τον καθηγητή της Φιλοσοφικής Σχολής Θεσσαλονίκης Μαρκέτο Σπύρο και συναυλία με τον  Jazza Slam.

Ο Σεπτέμβρης ξεκίνησε με τη συνέχιση της δίκης της Χ.Α. Η μάχη για την αποκάλυψη της εγκληματικής δράσης του Μιχαλολιάκου και της παρέας του πρέπει να συνεχισθεί και να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι. Οι φονιάδες του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν δεν έχουν θέση ούτε στη Βουλή, ούτε στις γειτονιές, ούτε πουθενά.

Οι νοσταλγοί του Χίτλερ ζητάνε την εξόντωση των προσφύγων με κλείσιμο των συνόρων και μαζικές απελάσεις, φράχτες στα σύνορα και στρατόπεδα συγκέντρωσης. Όσο και αν προσπαθούν να εμφανίζονται ως ένα νόμιμο αντιμνημονιακό κόμμα, το αντιφασιστικό κίνημα πρέπει διαρκώς να δίνει τη μάχη για να αποδεικνύει ότι όχι μόνον δεν πρόκειται για κάποιο κόμμα, αλλά για μία εγκληματική οργάνωση, και γι΄αυτό απαιτείται και   η   ισόβια καταδίκη τους.

Ο ΦΥΣΣΑΣ ΖΕΙ!

ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ   ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ  ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ

ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ

Πρωτοβουλία Γυναικών Σε Δράση Έδεσσας

ΚΕΕΡΦΑ Πέλλας

Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Νάουσας

antifasistikiekdilwsi

Αντιφασιστική – Αντιρατσιστική εκδήλωση στην Έδεσσα

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου