Wednesday, 24 April, 2024

Απολογιστική Γενική Συνέλευση της Ιστορικής-Λαογραφικής Εταιρίας «Ο Φίλιππος»

Σύμφωνα με τα άρθρα 5,9,20,21,22 και 23 του Καταστατικού μας, καλούμε τα μέλη της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Γιαννιτσών Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

του Συλλόγου μας, που θα γίνει την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 και ώρα 10.30 το πρωί, στη Βόρεια Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών (Κέντρο Πληροφόρησης Νέων). Σε περίπτωση μη απαρτίας, σύμφωνα με το Καταστατικό, η Γενική Συνέλευση θα γίνει μετά 1 ώρα, ήτοι ώρα 11.30 στον ίδιο χώρο.
Θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
2. Διοικητικός Απολογισμός.
3. Έγκριση πεπραγμένων.
4. Οικονομικός απολογισμός εσόδων-εξόδων 2021.
5. Προϋπολογισμός εσόδων-εξόδων 2022.
6. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
7. Έγκριση οικονομικού απολογισμού 2021, προϋπολογισμού 2022.
8. Εκλογή 3/μελούς Εφορευτικής Επιτροπής.
9. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέχρι την 28 Ιουνίου 2022 στα Γραφεία του Συλλόγου μας (Δημ.Στάμκου 1, 1ος όροφος, Γιαννιτσά) τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, από ώρα 10.30π.μ. έως 12.30π.μ.
Η παρουσία όλων των μελών μας στη Γενική Συνέλευση κρίνεται απαραίτητη, δίνει κύρος σε αυτήν και δύναμη στους υποψήφιους.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Μέλη που δεν μπορούν να παραβρεθούν στη Γ.Σ. , σύμφωνα με το Καταστατικό, μπορούν να εκπροσωπηθούν από άλλα μέλη, εφόσον έχουν υπογράψει σχετική υπεύθυνη δήλωση εξουσιοδότησης και είναι ταμειακώς εντάξει. Έντυπα εξουσιοδοτήσεων θα υπάρχουν στα γραφεία της εταιρείας.
Ο Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Κάμτσης
Ο Γενικός Γραμματέας: Κωνσταντίνος Τσιβρανίδης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου