Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Αφιέρωμα στον στιχουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο, από τη Χορωδία του ΚΑΠΗ Έδεσσας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το αφιέρωμα στον μεγάλο στιχουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο που διοργάνωσε η Χορωδία του ΚΑΠΗ του ΝΠΔΔ του «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας

το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 8:00 το βράδυ.
Τα μέλη της χορωδίας τραγούδησαν πλαισιωμένα από τους μουσικούς-εμψυχωτές Σωτήρη Δραγούμη, τον κ. Ραφαήλ Πολυχρονιάδη, τον κ. Δημήτρη Γησάρη καθώς και με τη φιλική συμμετοχή των Σταύρο Γκέρτζα και Κώστα Παππά, στην αίθουσα της Νομαρχίας με αφηγήτρια την κ. Ευαγγελία Γάντζιου.
Τα μέλη της χορωδίας απέδωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα τραγούδια του Λευτέρη Παπαδόπουλου και των διαφόρων συνθετών.
Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτριος Γιάννου, οι επικεφαλής και αντιπρόσωποι πολιτικών παρατάξεων, καθώς και τα επιτελικά στελέχη του ΝΠΔΔ του «ΕΥ ΖΗΝ» που τίμησαν την εκδήλωση.
Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΕΥ ΖΗΝ» Δημήτριος Γιώγας, συνεχάρη θερμά τους μουσικούς και τα μέλη της χορωδίας για το μουσικό αφιέρωμα, που με τις νότες τους ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα όντας πρεσβευτές της Έδεσσας, της κουλτούρας της και του πολιτισμού της. Επίσης ευχαρίστησε όλους τους προσκεκλημένους που αγκάλιασαν την εκδήλωση και ευχήθηκε μελλοντικά κι άλλα μουσικά ταξίδια.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου