Friday, 29 March, 2024

Βράβευση τρίτεκνων μητέρων και κοπή Βασιλοπιτας από τον Σύλλογο “Τρεις Ιεράρχες”

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων τριών τέκνων επαρχίας Εδέσσης «Οι τρεις Ιεράρχες» καλεί τα μέλη του, τρίτεκνες οικογένειες

των δήμων Εδέσσης και Σκύδρας να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις, που τελούν υπό την αιγίδα της ΠΕ Πέλλας και του Δήμου Εδέσσης. Θα πραγματοποιηθούν, στις 18 Φεβρουαρίου 2023, ημέρα Σάββατο στις 17:30, στην Αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στην Έδεσσα:

-Βράβευση τρίτεκνων μητέρων που απέκτησαν το 3ο τέκνο εντός του 2022,

-Κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου,

-Αποκριάτικη Παιδική Εορτή.

Οι γονείς που απέκτησαν το 3ο τέκνο εντός του 2022 και τα μέλη του Συλλόγου που επιθυμούν τα τέκνα τους να συμμετάσχουν στην Παιδική Αποκριάτικη Εορτή να ενημερώσουν τον Σύλλογο ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: triteknoi_edessa@yahoo.gr ή με μήνυμα στο τηλέφωνο 6988307774 ή στο γραφείο του συλλόγου κατά την ημέρα και ώρες λειτουργίας του(Φλωρίνης 4 κάθε Τετάρτη από 19:00 -20:00) έως και 15-2-2023. Τα στοιχεία που απαιτούνται:

-Για τις νέες τρίτεκνες μητέρες: Αριθμό Μητρώου στον Σύλλογο και Ονοματεπώνυμο μητέρας.

-Για τα τέκνα: Αριθμό Μητρώου στον Σύλλογο και αριθμό τέκνων που είναι από 3 ετών έως 12 ετών.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί Γεν. Συνέλευση που περιλαμβάνει τον ετήσιο Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό έτους 2022. Η ενεργός συμμετοχή των μελών είναι η δύναμη του Συλλόγου μας.

Το ΔΣ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου