Thursday, 28 March, 2024

Γευστικές δράσεις από το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων!

Με δύο ιδιαίτερες, πρωτότυπες και “νοστιμότατες” δράσεις υποδέχεται το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων

Συγκεκριμένα:

Σήμερα,Τετάρτη 20/12/17 οι σπουδαστές των τμημάτων Μαγειρικής Τέχνης (Chef) θα παρασκευάσουν “Μπισκοτόσπιτα”, τα οποία θα έχουν τη χαρά να γευθούν όλοι οι υπόλοιποι καταρτιζόμενοι καθώς και το προσωπικό του ΙΕΚ. Οι Chef θα εφαρμόσουν τις συνταγές και τεχνικές που παρακολούθησαν κατά την επίσκεψη τους στη “Γιορτή Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής”, το περασμένο Σαββατοκύριακο, στην πλατεία Εληάς της Βέροιας.

Την Παρασκευή 22/12/17, το ΔΙΕΚ Έδεσσας μέσα στα πλαίσια της ευαίσθητης κοινωνικής του δράσης, και, τηρώντας την παράδοση των τελευταίων ετών, θα προσφέρει νοστιμότατο έδεσμα στον πεζόδρομο της Έδεσσας. Οι σπουδαστές των τμημάτων Μαγειρικής Τέχνης θα παρασκευάσουν μια ξεχωριστή “Paella Θαλασσινών”, και θα την μοιράσουν στις 12:00 το μεσημέρι στο πάρκο των Μικρών Καταρρακτών, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους πολίτες της Έδεσσας να δοκιμάσουν μια γκουρμέ δημιουργία των Chef του ΔΙΕΚ Έδεσσας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου