Thursday, 25 April, 2024

Δήμος Πέλλας: Πολιτιστικό-αθλητικό-περιβαλλοντικό Καλοκαίρι 2021

Εάν κάποιος ισχυριζόταν, έναν χρόνο πριν, ότι το 2020 θα ήταν μία χρονιά που θα άλλαζε ριζικά τον κόσμο, ότι θα βιώναμε τη μεγαλύτερη υγειονομική κρίση της γενιάς μας 

που στέρησε τη ζωή σε περισσότερους  από 3,5 εκατομμύρια συνανθρώπους μας, θα σκεφτόμασταν σίγουρα πώς πρόκειται για κάποιον που προετοιμάζει ένα κινηματογραφικό θρίλερ.

14 μήνες μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, μετράμε ακόμα το αποτύπωμα που άφησε ο Covid  στην κοινωνία και αναμένουμε, με μία δόση ελπίδας, την επιστροφή στην κανονικότητά  μας. Στην κοινή μας προσπάθεια για άρση της εσωστρέφειας και επαναφορά στην κανονικότητα, οργανώνουμε ένα καλοκαίρι γεμάτο δράσεις πολιτιστικές-αθλητικές- περιβαλλοντικές, τηρώντας απαρέγκλιτα  το σχετικό υγειονομικό πρωτόκολλο.

Με αφορμή την Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου, ο Δήμος Πέλλας διοργανώνει δράσεις σε όλες τις δημοτικές ενότητες ξεκινώντας: 

Κυριακή 6 Ιουνίου  στις 10.00 πμ

Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Πλατανότοπου: Εθελοντική δράση καλλωπισμού του γηπέδου του ΠΑΟΚ Πατριαρχείου, σε συνεργασία με την εθελοντική δράση 7 for Earth και την ομάδα και τους φίλους του ΠΑΟΚ Πατριαρχείου Γιαννιτσών.

Κυριακή 13 Ιουνίου  στις 10.00 πμ. 

Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Λουδία: Εθελοντική δράση εξωραϊσμού του Ναυταθλητικού κέντρου σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών. Καλούμε όλους όσοι θέλουν να προσφέρουν στα παιδιά τους μια εθελοντική βιωματική εμπειρία, να δηλώσουν συμμετοχή. Στις εκδηλώσεις θα υπάρχει υπεύθυνος που θα οργανώσει τα μικρά παιδιά σε “ομάδες εργασίας” και συμμετοχής.

Πληροφορίες-Δηλώσεις συμμετοχής στο Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Πέλλας καθημερινά 08.00-16.00 στο τηλέφωνο 2382350850 και στο email: dimos@giannitsa.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου