Saturday, 20 April, 2024

Δημήτρης Δινελεκίδης: Από την Αριδαία «Αιχμάλωτος σου» στα hits του Καλοκαιριού! (video)

Ο Δημήτρης Δινελεκίδης, είναι ένας νέος ταλαντούχος συνθέτης, ο οποίος κατάγεται από το νησάκι της Χαλκιδικής, την Αμμουλιανή

όμως τα τελευταία 7 χρόνια ζει και εργάζεται μαζί με την οικογένεια του στην Αριδαία.

Όπως ο ίδιος μας λέει: «Ξεκίνησα να ασχολούμαι με τη σύνθεση από τα 20 μου χρόνια. Τώρα πλέον είμαι 36 ετών και τα τελευταία 3 χρόνια άρχισα να βλέπω στα σοβαρά αυτό που τόσο πολύ αγαπώ, τη σύνθεση, και σε αυτό έπαιξαν μεγάλο ρόλο και οι φίλοι μου που εργαζόμαστε μαζί…  όπως και η σύζυγος μου και η οικογένεια μου που με στηρίζουν στο εγχείρημα αυτό!

Αυτοί μου έδωσαν ώθηση να πάρω την απόφαση να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα! Το 2018 τα όνειρα μου άρχισαν να περνούν σάρκα και οστά με την πρώτη μου συνεργασία με τον Διογένη, ο οποίος κυκλοφόρησε και το πρώτο μου τραγούδι «Καρδιά μου μη λυγίσεις» σε στίχους και μουσική από εμένα.

Φέτος, μέσα στο 2019 πριν λίγες κυκλοφόρησε η πρώτη μου επαγγελματική δουλειά σε συνεργασία με τον Δημήτρη Νέζη, ο οποίος είναι ο ερμηνευτής του τραγουδιού και τον Κωνσταντίνο Οικονομόπουλο, που έγραψε τη μουσική, με στίχους δικούς μου, με τον τίτλο “ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΣΟΥ”!

Την πρώτη μου επαγγελματική δουλειά την αφιερώνω σε ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο το οποίο μας άφησε πριν από λίγες ημέρες, τον Θείο Στέλιο…».

Ο Δημήτρης σημειώνει επίσης ότι στα σκαριά υπάρχουν και άλλα τραγούδια και συνεργασίες με γνωστούς τραγουδιστές. Αναμένουμε… ευχόμενοι καλή επιτυχία και όμορφες συνθετικές συνέχειες… 

Χ.Κ.Π.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου