Friday, 19 April, 2024

ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας: Παράδοση-παραλαβή από τον Αθ. Επιτροπάκη στον Απόστολο Φάκκα

Σε εγκάρδιο κλίμα και με “πνεύμα” συνεργασίας έγινε η τελετή παράδοσης-παραλαβής των καθηκόντων του Προέδρου του Δ.Σ. στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.).

Ειδικότερα, ανέλαβε και επισήμως καθήκοντα ο νέος Πρόεδρος Απόστολος Φάκκας, στη συνάντηση που είχε με τον απερχόμενο Πρόεδρο Αθανάσιο Επιτροπάκη, στο πλαίσιο της παράδοσης- παραλαβής που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, στα γραφεία της επιχείρησης, παρουσία των εργαζομένων.
Ο απερχόμενος Πρόεδρος του Δ.Σ. (ανέλαβε Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Πέλλας) Αθανάσιος Επιτροπάκης ευχήθηκε στο νέο Πρόεδρο Απόστολο Φάκκα “καλή επιτυχία στα καθήκοντά του” και υπογράμμισε ότι “στο πλαίσιο της αμοιβαίας συνεργασίας που έχουν, θα είναι στη διάθεσή του για ό, τι χρειαστεί”. Παράλληλα, ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., καθώς και τους υπαλλήλους της επιχείρησης για την αρμονική συνεργασία που είχαν.
Από την πλευρά του, ο κ. Φάκκας συνεχάρη τον κ. Επιτροπάκη για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και τον ευχαρίστησε για την ενημέρωση που του παρείχε. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Γρηγόριο Στάμκο για την εμπιστοσύνη του και τόνισε: “Έστω και κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, με υπευθυνότητα θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να συνεχίσουμε την αναβάθμιση του πολιτιστικού και κοινωνικού τομέα του Δήμου Πέλλας”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου