Tuesday, 16 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Δράσεις Εθελοντισμού στο Δήμο Έδεσσας

Ο Δήμος Έδεσσας συμμετέχει στην Πανελλήνια Δράση Εθελοντισμού, με τίτλο «Let’s do it Greece», που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Απριλίου.

Οι εθελοντικές δράσεις, έχουν στόχο τον καθαρισμό, τον εξωραϊσμό και την αισθητική αναβάθμιση της χώρας μας σε μία ημέρα. Τέτοιου τύπου δράσεις θα πραγματοποιηθούν και στο Δήμο Έδεσσας με καθαρισμούς στις εισόδους της Έδεσσας και της Άρνισσας, βάψιμο κοινόχρηστων τοίχων, καθαρισμούς πάρκων και κοινόχρηστων χώρων.

Με τη βοήθεια των εθελοντικών ομάδων, αλλά και κάθε συμπολίτη που επιθυμεί να συμβάλλει στην κοινή μας προσπάθεια, θα επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με σημαντικές παρεμβάσεις και ευαισθητοποίηση στα θέματα του εθελοντισμού.

Οι συναντήσεις των εθελοντών για να ξεκινήσει η προσπάθεια έχει οριστεί ότι θα γίνουν στην Πλατεία Τημενιδών Έδεσσας και στο Δημοτικό Κατάστημα Άρνισσας, στις 9:00 π.μ., την Κυριακή, 17 Απριλίου.

Εκτός από τις δράσεις αυτές τα σχολεία του Δήμου μας διοργανώνουν ημέρες εθελοντισμού στο πλαίσιο της Σχολικής Εβδομάδα Εθελοντισμού που θα διαρκέσει από 11 έως 15 Απριλίου. Κάθε σχολείο μπορεί να αφιερώσει μία ημέρα αυτής της εβδομάδας, με τη συμμετοχή μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων, που θα εργαστούν εθελοντικά και με τα υλικά που θα παρέχει ο Δήμος Έδεσσας θα προχωρήσουν στη βελτίωση των υποδομών του κάθε σχολείου. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις με τους Διευθυντές και τους εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή στις δράσεις των σχολείων.

ethelontikesdraseisedessa

Δράσεις Εθελοντισμού στο Δήμο Έδεσσας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου