Thursday, 28 March, 2024

Δράσεις του Συλλόγου Ηπειρωτών Κρύας Βρύσης «Ο Πύρρος»

Το επόμενο διάστημα και ενώ εισήλθαμε και επίσημα στο καλοκαίρι ακολουθούν δράσεις, εκδηλώσεις, συμμετοχές του Συλλόγου Ηπειρωτών Κρύας Βρύσης “Ο ΠΥΡΡΟΣ” που αξίζουν να παρακολουθήσετε!
Συγκεκριμένα, το επόμενο Σαββατοκύριακο, 08-09-10 Ιουνίου στο 1ο δημοτικό σχολείο Κρύας Βρύσης, στο τριήμερο φεστιβάλ “Του κάμπου τα καμώματα” ο Σύλλογός μας θα συμμετέχει με το μεσαίο χορευτικό του και θα παρουσιάσει παραδοσιακούς ηπειρώτικους χορούς στο κοινό που είμαστε σίγουροι ότι θα τιιμήσει με την παρουσία του τις προσπάθειες των διοργανωτών.
Έπειτα, ο Σύλλογός μας πρόκειται να συμμετέχει για 2η συνεχόμενη χρονιά στο Πανελλήνιο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων που διοργανώνεται στο Μέτσοβο!! Η διήμερη συνάντηση των Βλάχων θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 30/06 – 01/07.
Την ώρα που υπάρχουν προσκλήσεις για συμμετοχή και σε άλλες εκδηλώσεις, στην Πέλλα και όχι μόνο, εμείς ετοιμαζόμαστε και σας προσκαλούμε στην εκδήλωση παραμονή της Αγίας Κυριακής 06 Ιουλίου 2018 στην Κρύα Βρύση στον προαύλιο χώρο του 2ου Γυμνασίου Κρύας Βρύσης, παρέα με τους κορυφαίους μουσικούς και ερμηνευτές για να διασκεδάσουμε μέχρι το πρωϊ. Κοντά μας για άλλη μια χρονιά ο σπουδαίος ερμηνευτής Γιάννης Καψάλης, η ανεπανάληπτη Γιώτα Γρίβα και ο κορυφαίος δεξιοτέχνης του κλαρίνου Μάκης Τσίκος με την ορχήστρα τους!
Τα παιδιά του Συλλόγου, οι εθελοντές και οι άνθρωποι μας στηρίζουν είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια και έτοιμοι να εκπροσωπήσουμε την περιοχή μας σε κορυφαίες εκδηλώσεις και να υποδεχτούμε επισκέπτες από άλλες περιοχές χαρίζοντας απλόχερα τη ζεστή φιλοξενία που πηγάζει από τη βλάχικη παράδοση!
Σας προσκαλούμε όλους κοντά μας!
Με τιμή,
το Δ.Σ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου