Thursday, 25 April, 2024

Εκδηλώσεις-παρουσίες στα τοπικά πολιτιστικά δρώμενα των Γιαννιτσών από την Παιδαγωγική Εταιρεία Ν.Πέλλας

Με τρεις αξιόλογες εκδηλώσεις-παρουσίες στα τοπικά πολιτιστικά δρώμενα της πόλης των Γιαννιτσών έκλεισε τον τελευταίο μήνα του 2015 η Παιδαγωγική Εταιρεία Ν.Πέλλας: μία παρουσίαση ποιητικής συλλογής και δύο συμμετοχές στην διοργάνωση της 5ης Παραμυθούπολης του Δήμου Πέλλας.

Η παρουσίαση του βιβλίου της Ελένης Αλεξίου «Ποιήματα που γράψαμε μαζί» πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015 στο cafe “etiquette”σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Βιβλίου Ν.Πέλλας, το βιβλιοπωλείο Νικολέτας Τσίτα-Αναργυροπούλου και τις Εκδόσεις Μελάνι. Ο κόσμος, που παραβρέθηκε, αγκάλιασε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ποιητική συλλογή και συμμετείχε ενεργά. Ευχαριστούμε πολύ την Άννα Αρετάκη που πλαισίωσε μουσικά την βιβλιοπαρουσίαση.

Την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015 στο χώρο του Πολύκεντρου Γιαννιτσών αφηγηθήκαμε  μια χριστουγεννιάτικη ιστορία από το Μεξικό με τίτλο «Ένα δώρο μέσα από την καρδιά». Την αφήγηση απόλαυσαν με ιδιαίτερη προσήλωση και χαρά μικροί και μεγάλοι κερδίζοντας πολλά ηθικά διδάγματα.

Τέλος, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αραβησσού που δέχτηκαν με την δική μας επιμέλεια να παρουσιάσουν με επιτυχία  το Θεατρικό δρώμενο «Τα Χριστούγεννα των Παραμυθιών» την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015 στο Πολύκεντρο Γιαννιτσών. Ο κόσμος παρακολούθησε την εκδήλωση μέσα σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα.

2505_10153276450111404_4426420257436048464_n

Η Παιδαγωγική Εταιρεία Ν.Πέλλας ευχαριστεί θερμά όλους τους συνεργαζόμενους φορείς και τον Δήμο Πέλλας που στηρίζουν κάθε εκδήλωση της αλλά και τον κόσμο που αγκαλιάζει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις δράσεις της Εταιρείας και έτσι της δίνουν δύναμη να συνεχίσει με περισσότερη όρεξη και στο μέλλον.

Ευχόμαστε δε σε όλους Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία, ειρήνη, ομόνοια, ευημερία, αλληλεγγύη, υπομονή και  πολλή αγάπη!

     Το Δ.Σ.

της Παιδαγωγικής Εταιρείας Ν.Πέλλας

Εκδηλώσεις-παρουσίες στα τοπικά πολιτιστικά δρώμενα των Γιαννιτσών έκλεισε από την Παιδαγωγική Εταιρεία Ν.Πέλλας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου