Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Εκδρομή από την Τοπική Διοίκηση Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Το περασμένο Σαββατοκύριακο 3 και 4-3-2018, η Τοπική Διοίκηση Πέλλας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α), πραγματοποίησε την καθιερωμένη πλέον ετήσια εκδρομή

με προορισμό τα Μετέωρα και τις όμορφες πόλεις των Τρικάλων και του Βόλου. Η εκδρομή, στην οποία συμμετείχαν μέλη της Τ.Δ. Πέλλας  και φίλοι, ξεκίνησε ιδανικά με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό και ταξιδεύοντας μέσω της πανέμορφης διαδρομής Έδεσσα-Κοζάνη-Γρεβενά φθάσαμε στην πόλη της Καλαμπάκας, όπου μας υποδέχθηκαν μέλη της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων, με επικεφαλής τον Διοικητή του Α.Τ. Καλαμπάκας και Αντιπρόεδρο της Τ.Δ. Τρικάλων, Αστυνόμο Α΄ Αλέξανδρο Αγραφιώτη, συνοδεύοντας μας καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψής στις Ιερές Μονές Μετεώρων, στην πόλη της Καλαμπάκας και στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Μανιταριών, παρέχοντας κάθε δυνατή διευκόλυνση και εξυπηρέτηση.

Ακολούθως αναχωρήσαμε για τα Τρίκαλα, όπου φθάσαμε στο ξενοδοχείο το μεσημέρι και αμέσως μετά ξεκίνησε η περιήγησή μας στη όμορφη πόλη των Τρικάλων, επισκεπτόμενοι τις Γέφυρες του Ληθαίου Ποταμού, το Φρούριο, την παλιά πόλη Βαρούσι, το Κουρσούμ τζαμί, το Μύλο Ματσόπουλου κ.α. αξιοθέατα, ενώ όλοι είχαν την ευκαιρία να γευθούν στα καταστήματα την εξαιρετική κουζίνα της περιοχής , αλλά και αργότερα να διασκεδάσουν σε όμορφους χώρους με ευχάριστη μουσική, με κυρίαρχα ακούσματα ρεμπέτικων και λαϊκών τραγουδιών του αείμνηστου Τρικαλινού καλλιτέχνη Βασίλη Τσιτσάνη. Το πρωί της επόμενης ημέρας [Κυριακή 4-3-2017] αναχωρήσαμε επίσης με ιδανικές καιρικές συνθήκες για την πόλη του Βόλου.

Επειδή όμως όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν, κλείνοντας το πρόγραμμα αργά το απόγευμα πήραμε το δρόμο της επιστροφής με ευχάριστες αναμνήσεις, αναπολώντας τα αξιόλογα μέρη που επισκεφθήκαμε και  ανανεώνοντας το ραντεβού των  επόμενων δράσεων και εκδρομών, με πολλές προτάσεις και ιδέες για την πραγματοποίηση τους.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα  μέλη και τους φίλους της Ένωσής μας για τη συμμετοχή τους και γενικά για το ότι στηρίζουν και  αγκαλιάζουν τις δράσεις μας, παρέχοντας έτσι δύναμη και κουράγιο στο Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Πέλλας, για συνέχιση των προσπαθειών ανάδειξης των αρχών και  των αξιών της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών [INTERNAΤIONAL POLICE  ASSOCIATION], που είναι η αγάπη, η φιλία, η αλληλεγγύη και η ανάδειξη του Έλληνα αστυνομικού και του έργου της Αστυνομίας.

Ευχαριστούμε επίσης τη Τοπική Διοίκηση Τρικάλων και προσωπικά τον Πρόεδρό της, Αχιλλέα ΜΠΕΓΑ για την υποδοχή, τις διευκολύνσεις και την αγάπη τους, προσδοκώντας στο μέλλον να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στην περιοχή μας.

SERVO PER AMIKECO, Υπηρετώ δια της Φιλίας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Κων/νος

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΕΛΚΟΥ  Ειρήνη

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου