Friday, 19 April, 2024

Εκπαιδευτικά σεμινάρια ιστορίας του Πόντου

Ο πανελλήνιος Σύνδεσμος Ποντίων Εκπαιδευτικών οργανώνει σεμινάρια ιστορίας του Πόντου, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Τα σεμινάρια αυτά απευθύνονται κυρίως στους εκπαιδευτικούς της κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και σε όποιον άλλο το επιθυμεί, στις επτά Περιφερειακές Ενότητες της περιοχής.
Η έναρξη γίνεται την Τρίτη 5 Μαρτίου στα Γιαννιτσά, για τους εκπαιδευτικούς της Πέλλας και η λήξη την Τετάρτη 27 Μαρτίου στα Μουδανιά, για τους εκπαιδευτικούς της περιοχής Χαλκιδικής. Τα σεμινάρια αυτά καλύπτουν ένα σημαντικό κενό στην εκπαίδευση, που είναι πρωτίστως υποχρέωση της πολιτείας να το καλύψει, πράγμα όμως που δεν το κάνει και γι’ αυτό το λόγο συνιστούν μια σημαντική πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ποντίων, που συνδέεται και με τις καταστατικές προτεραιότητες.
Τα μέλη μας, που διαμένουν στις αντίστοιχες περιοχές, παρακαλούνται, όχι μόνο να λάβουν μέρος στα σεμινάρια αυτά, αλλά ακόμη να πολλαπλασιάσουν το μήνυμα στέλνοντάς το και σε άλλους. Για κάθε περιοχή θα εκδοθεί και ανακοίνωση – πρόσκληση, η οποία θα σταλεί έγκαιρα στα μέλη μας στις αντίστοιχες περιοχές.
Φιλικά, Αδελφικά
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Ποντίων Εκπαιδευτικών

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου