Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ευχαριστήριο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών για τα “Αγαθοβούλεια”

Την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις «ΚΓ’ ΑΓΑΘΟΒΟΥΛΕΙΑ 2018»που πραγματοποιήθηκαν

με μεγάλη επιτυχία και οι οποίες διοργανώθηκαν από το Αγαθοβούλειο – 3ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών, προς τιμήν του ευεργέτη του αρχιμανδρίτη Γρηγ. Αγαθόβουλου, αποτελώντας πλέον θεσμό στον τόπο μας.
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων το σχολείο υποδέχτηκε με χαρά για άλλη μια χρονιά την πολυάριθμη κυπριακή αποστολή από μαθητές/τριες, γονείς και εκπαιδευτικούς του αδελφοποιημένου σχολείου Δροσιάς Λάρνακας Κύπρου (ΚΒ).
Την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών οι αγώνες στίβου με μαθητές /τριες των δημοτικών σχολείων Δήμου Πέλλας και του σχολείου Δροσιάς Λάρνακας.
Πάνω από 300 μαθητές πλημμύρισαν το στάδιο και μέσα σε ένα πανηγυρικό κλίμα συμμετείχαν στους αγώνες αθλοπαιδειάς, αγωνιζόμενοι με τις αρχές του «Ευ Αγωνίζεσθαι» βιώνοντας τις ιδέες της φιλίας, του σεβασμού προς τους άλλους, της καλής συμπεριφοράς και των ίσων ευκαιριών.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας διοργανώθηκε στην αυλή του σχολείου η μουσικοχορευτική εκδήλωση «Θα βρεθούμε ξανά» με τη συμμετοχή πολυμελούς αντιπροσωπείας του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών και συγκεκριμένα της παραδοσιακής μπάντας, η οποία ενθουσίασε το πολυπληθές κοινό που κατέκλυσε τον χώρο.
Στην εκδήλωση είχαν μια εξαιρετική παρουσίαση τα χορευτικά τμήματα του «Αγαθοβουλείου» 3ου Δ.Σ και του Δ.Σ Δροσιάς Λάρνακας, καθώς και οι χορωδίες των δύο σχολείων.
Τις υπόλοιπες μέρες οι μαθητές των δύο σχολείων συμμετείχαν σε κοινές δραστηριότητες και εκπαιδευτικές επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους – Μουσεία αλλά και τόπους φυσικού κάλλους της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας, σφυρηλατώντας τους κοινούς δεσμούς φιλίας και αδελφοποίησης.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δ.Σ Γιαννιτσών , τον Σύλλογο Διδασκόντων του 3ου Δ.Σ Γιαννιτσών και ιδιαίτερα στους κκ Δίγκα Ε, & Σαραλή Α.
Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και την πολύτιμη βοήθειά τους, τον Δήμο Πέλλας, τη ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας, τη Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπ/σης Πέλλας, τη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Πέλλας, το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών, την ΟΕΣΑΔ Πέλλας και τον κ. Χατζηβασιλείου Χρήστο.
Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ για την προβολή των εκδηλώσεών μας αλλά και τους χορηγούς μας καθώς χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε όλα όσα φανταστήκαμε.
Ευχαριστούμε πάνω από όλα τους μαθητές του σχολείου μας που έδωσαν ζωντάνια σε αυτό το γεγονός και ήταν η ψυχή των εκδηλώσεων.
Γι α τον σύλλογο διδασκόντων
Η διευθύντρια

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου