Saturday, 20 April, 2024

Ζωντάνεψε το πάρκο του Άη Γιώργη Γιαννιτσών στο 5th Open Air Party γιαννιjazz

Ζωντάνεψε το πάρκο του Άη Γιώργη Γιαννιτσών στο 5th Open Air Party γιαννιjazz

Για πέμπτη χρονιά το πάρκο του Άη-Γιώργη ”ζωντάνεψε” το τριήμερο 26-27-28 Ιουνίου με ήχους, χρώματα και κόσμο να δίνει το παρόν από νωρίς τα πρωίνά μέχρι αργά τη νύχτα. Την Παρασκεύη 26 Ιουνίου το Μουσικό Εργαστήρι Γιαννιτσών άνοιξε την αυλαία των εκδηλώσεων και τη σκυτάλη πήραν οι Skias.onar.thessaloniki με Θέατρο Σκιών του Δημήτρη Καρόγλου και αργότερα συναυλία με τους Aperito- Greece. Τα παιδιά χάρηκαν ιδιαίτερα με το face painting και τις παράλληλες εκδηλώσεις του παιχνιδότοπου των Γιαννιjazz και του ”Αδέσποτου” των φιλόζωων που έδωσαν το παρόν με ενημερωτικό υλικό και δραστηριότητες και οι μεγαλύτεροι με το ‘’Jazzopazaro’’. Ένα παζάρι ανταλλαγής μεταχειρισμένων ειδών, ρούχων, βιβλίων και παιχνιδιών!

Το Σάββατο, από νωρίς το πρωί το Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών διοργάνωσε μουσικό παιχνίδι και το απόγευμα οι Dromocósmicas έδωσαν μία εντυπωσιακή παράσταση τσίρκου δρόμου. Ακολούθησαν οι Blue Sunset, του Μουσικού Λυκείου Γιαννιτσών και οι Anima Nation με μουσική και τραγούδι που διασκέδασαν τους παραβρισκόμενους.

Την Κυριακή έγινε κυνήγι κρυμμένου θησαυρού για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας, έλαβε σειρά το Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών με συναυλία και το απόγευμα συνεχίστηκαν κάποιες εκδηλώσεις, μέχρι να… τα χαλάσει ο βροχερός καιρός. Όλοι όμως, μικροί, μεγάλοι, χάρηκαν που το πάρκο ”μεταμορφώθηκε” και είναι αφορμή για συνέχεια παρόμοιων δράσεων ώστε να αλλάζει η πόλη και να δίνεται μία αίσθηση αισιοδοξίας.

021 069 027 025 024

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου