Thursday, 28 March, 2024

Η Έδεσσα γιορτάζει τον τουρισμό!

Ο Δήμος Έδεσσας, θα γιορτάσει αύριο την Παγκόσμια ημέρα τουρισμού, με επίκεντρο την περιοχή των Καταρρακτών.

Στην περιοχή γενικότερα έχουν γίνει θετικά βήματα σε ότι αφορά την αύξηση των τουριστών, με παρεμβάσεις που προβάλλουν την παράδοση, το σύγχρονο φυσικό στοιχείο (αποτελεί πόλο έλξης για τους τουρίστες) και τα οικοσυστήματα.

Η σημερινή Δημοτική Αρχή, έχει στρέψει το ενδιαφέρον της προς αυτό τον τομέα, θέλοντας με αυτό τον τρόπο, να κερδίσει ένα σημαντικό μερίδιο του τουριστικού προϊόντος που αναλογεί στην περιοχή της.

Και αυτό αναμένεται να έχει μία ανάλογη συνέχεια, θέλοντας να καταστήσει σαφές, ότι η Έδεσσα και η ευρύτερη περιοχή μπορούν να γίνουν η αφορμή για την αύξηση του εισοδήματος που μπορεί να αποτελέσει τον κύριο άξονα σε αυτή την οικονομική σχέση.

Παράλληλα ο Δήμος Έδεσσας, δημιουργεί τις στερεές βάσεις για μία πολυήμερη διαμονή που με επίκεντρο την πόλη θα δώσει την δυνατότητα στους τουρίστες να γνωρίσουν όλα τα αξιοθέατα του Νομού Πέλλας. Αύριο λοιπόν, στον χώρο των Καταρρακτών θα γίνουν διάφορες εκδηλώσεις ενώ το μεσημέρι, στον χώρο των Μικρών Καταρρακτών, οι μαθητές των σχολείων της πόλης θα γνωρίσουν τα μυστικά για το πώς μπορείς να αναπτύξεις το επιχειρηματικό δαιμόνιο μέσα σε 24 ώρες.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου