Friday, 19 April, 2024

Η κοπή της Βασιλόπιτας στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.Ε.) Αλμωπίας

Με τις ευλογίες της εκκλησίας πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση (ΔΗ.Κ.Ε.) Αλμωπίας

το μεσημέρι της Παρασκευής, παρουσία του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου, των Αντιδημάρχων Γιώργου Τσιμτσιρίδη και Γιώργου Χατζηγιαννίδη, του Προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Α. Κώστα Ζαχαριάδη, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των εργαζομένων όλων των δομών.

dhkea2

Κατά τη σεμνή αυτή εκδήλωση ανταλλάχθηκαν ευχές για καλή χρονιά, ενώ έγινε εκτενής αναφορά στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται τόσο από την πλευρά του Δήμου Αλμωπίας και της ΔΗ.Κ.Ε.Α., όσο και των εργαζομένων. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι με συντονισμένες ενέργειες οι εργαζόμενοι των κοινωνικών δομών θα εξοφληθούν μέχρι και το Δεκέμβριο του 2016, τη στιγμή που σε άλλους Δήμους υπάρχουν σοβαρά προβλήματα. Και αυτά χάρη στην άψογη συνεργασία της Διοίκησης με τον κεντρικό Δήμο.

dhkea3

Παράλληλα, ο Δήμαρχος εξήρε το έργο των κοινωνικών δομών της ΔΗ.Κ.Ε.Α. τονίζοντας ότι αυτές τις δύσκολες μέρες για ολόκληρη την κοινωνία μας, οι εργαζόμενοι δίνουν ένα χέρι βοηθείας σε συμπολίτες μας που το έχουν πραγματική ανάγκη. Επίσης, τόνισε ότι το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών έχει ανέβει σημαντικά και πως αυτό οφείλεται και στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η σημερινή Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε. Τότε που πήρε τη ΔΗ.Κ.Ε.Α. από τα υπόγεια και την μετεγκατέστησε σε έναν ζεστό χώρο. Θύμισε επίσης στους εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» σε τι συνθήκες εργάζονταν πριν και τους συνεχάρη για τη σημερινή τους παρουσία.

Τέλος, ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗ.Κ.Ε.Α. για την προσπάθεια που καταβάλουν και αναφέρθηκε στην ενίσχυση των κοινωνικών δομών μέσω των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας (8μηνα), αλλά και μέσω του Κέντρου Κοινότητας το οποίο θα λειτουργεί επικουρικά με ψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό.

 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου