Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Η κοπή της βασιλόπιτας του Τοπικού Τμήματος Πέλλας του Συλλόγου Εργαζομένων Π.Κ.Μ.

Την εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Τοπικού Τμήματος Πέλλας του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Έδεσσα, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας

τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και καλή δύναμη στα στελέχη των υπηρεσιών. Η Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αφεντούλα Παπαλεξίου και ο Πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος Κοσμάς Ερυθρόπουλος ευχήθηκαν με τη σειρά τους καλή χρονιά και καλή επιτυχία στο έργο του κ. Αντιπεριφερειάρχη.
Ο κ. Θεοδωρίδης τόνισε ότι «το 2016 είναι ένα έτος στο οποίο θα πρέπει να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις νέες προκλήσεις για την αντιμετώπιση, πρωτίστως, των προβλημάτων της καθημερινότητας». Οι εργαζόμενοι στην Π.Ε. Πέλλας αλλά και στην Περιφέρεια είναι οι άμεσοι συνεργάτες μας σε καθημερινή βάση και με το πολύτιμο έργο τους συνδράμουν στην επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πολίτες. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε ακόμη στις δράσεις που γίνονται για την ενδυνάμωση του κοινωνικού ιστού στην Π.Ε. Πέλλας διότι, ιδιαίτερα αυτήν την δύσκολη περίοδο πρέπει να δείξουμε την αλληλεγγύη μας στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
Παράλληλα με την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε και η γενική συνέλευση του Τμήματος.

Η κοπή της βασιλόπιτας του Τοπικού Τμήματος Πέλλας του Συλλόγου Εργαζομένων Π.Κ.Μ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου