Wednesday, 24 April, 2024

«Η Πανέμορφη και το Τέρας” από το Εδεσσαϊκό Θέατρο

Το Εδεσσαϊκό Θέατρο, μετά από 2 χρόνια απουσίας της παιδικής σκηνής λόγω του κορονοϊού, ανεβάζει μια παιδική παράσταση-υπερπαραγωγή για μικρούς και μεγάλους.

«Η Πανέμορφη και το Τέρας» σε σκηνοθεσία Ελένης Αζέπη, είναι βασισμένη στο κλασσικό παραμύθι της Γαλλίδας μυθιστοριογράφου Γκάμπριελ Σούζαν Μπάρμπο ντε Βιλενέζ «Η πεντάμορφη και το τέρας», το οποίο κυκλοφόρησε το 1741 και υπάρχει μέχρι σήμερα σε διάφορες εκδοχές. Το τέρας συναντά την πεντάμορφη και μια όμορφη ιστορία εξελίσσεται.. ώσπου η αποδοχή της διαφορετικότητας κάνει το θαύμα της, και μετατρέπει το τέρας σε πρίγκιπα… ή μήπως και της αυτοαποδοχής σε κάποιο κομμάτι του εαυτού μας που μισούμε και που μας κάνει να αισθανόμαστε παγιδευμένοι;

Η παράσταση ετοιμάστηκε με πολύ κέφι και αγάπη από τους ερασιτέχνες ηθοποιούς του Εδεσσαϊκού Θεάτρου. Πρόκειται για ένα θέαμα θεάτρου, μουσικής και χορού, που μπορεί να παρακολουθήσει ολόκληρη η οικογένεια. Την ενορχήστρωση και τη μουσική επιμέλεια, ανέλαβε ο Λάκης Σαμαράς.

Οι παραστάσεις θα δοθούν Κυριακή 1 και Σάββατο 7 Μαΐου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, στις 7 το απόγευμα. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ ‘’ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ’’ Έδεσσας.

Εισιτήριο Ενηλίκων: 5 ευρώ

Εισιτήριο Παιδικό: 4 ευρώ

Με τιμή, το Δ.Σ του Εδεσσαϊκού Θεάτρου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου