Thursday, 28 March, 2024

Θερινό σινεμά στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου στα Γιαννιτσά!

Πλέον οι Τετάρτες μας θα αποκτήσουν κάτι περισσότερο αφού θα cine-βρισκόμαστε κάτω από τα αστέρια!
Οι κινηματογραφικές επιλογές έγιναν από τον Καλλιτεχνικό Σύλλογο Θεάτρου “ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ” και το Θεατρικό Εργαστήρι Γιαννιτσών. Τη διοργάνωση επιμελείται ο Δήμος Πέλλας.
Ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος αναφέρει:
Φίλες και φίλοι,
Ξεκινάμε την Τετάρτη 24 Ιουνίου και για τις επόμενες 8 εβδομάδες την λειτουργία του θερινού σινεμά στην πόλη μας, σε έναν γνώριμο και αγαπημένο χώρο, με προβολές ταινιών για όλα τα γούστα, με διάσημους ηθοποιούς και μεγάλους σκηνοθέτες. Στόχος μας είναι να αναζητούμε διαρκώς δράσεις που θα αλλάξουν τη διάθεση και την ψυχολογία μας μετά από το δίμηνο περιορισμό μας λόγω της πανδημίας.
Επιστρέφουμε σιγά σιγά στην κανονικότητά μας.
Ξεκινάμε με το θερινό σινεμά και ακολουθούν συναυλίες, παραστάσεις και εκδηλώσεις πολιτιστικών συλλόγων και ομάδων.
Θέλουμε οι κάτοικοι των Γιαννιτσών αλλά και ολόκληρου του δήμου να απολαύσουν όμορφες κινηματογραφικές βραδιές και ο θερινός κινηματογράφος να αποτελέσει μια προσιτή πρόταση ψυχαγωγίας για όλους.
Φέτος, ο κινηματόγραφος θα λειτουργεί εφαρμόζοντας όλους τους κανόνες προστασίας για τους θεατές λόγω κορονοϊού. Τηρούμε αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και αποστάσεις.
Παρακαλώ να σεβαστούμε και να προσαρμοστούμε όλοι στις νέες συνθήκες και να τηρήσουμε τα μέτρα με υπευθυνότητα, για να μπορέσουμε να απολαύσουμε όμορφα καλοκαιρινά βράδια με θερινό σινεμά.
Καλό καλοκαίρι!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου