Friday, 19 April, 2024

Θεσσαλονίκη: Σεμινάριο υποκριτικής με τον διάσημο ηθοποιό Manu Bennett και τον Κων. Μουσούλη

Το εντατικό σεμινάριο υποκριτικής στην κάμερα έρχεται στη Θεσσαλονίκη με καλεσμένο τον ηθοποιό διεθνούς φήμης, Manu Bennett!

Πρόκειται για ένα μονοήμερο σεμινάριο οκτώ ωρών το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης «Ανδρέας Βουτσινάς» σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη και ιδρυτή των Thespians on Camera, Κωνσταντίνο Μουσούλη.

Απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες ηθοποιούς, απόφοιτους δραματικών σχολών και σπουδαστές με ενεργή συμμετοχή, ενώ δίνεται η δυνατότητα σε μη επαγγελματίες ηθοποιούς, σκηνοθέτες, μοντέρ αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται για την υποκριτική, να το παρακολουθήσουν ως θεατές.

Τι περιλαμβάνει το σεμινάριο

Οι ηθοποιοί θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να κάνουν εξάσκηση σε σκηνή που είχε πρωταγωνιστήσει ο Manu στην δημοφιλή σειρά «Σπάρτακος» (σ.σ. είχε προβληθεί στο Netflix) και να λάβουν οδηγίες από τον ίδιο, σε συνεργασία με τον σεναριογράφο- σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Μουσούλη. Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε ζευγάρια, η σκηνή τους θα καταγραφεί στην κάμερα και θα την λάβουν μετά το σεμινάριο, είτε στα ελληνικά είτε στα αγγλικά.

Πέρα από τη θεωρητική και πρακτική εξάσκηση με τον Νεοζηλανδό ηθοποιό βέβαια, στο σεμινάριο θα αναφερθούν και τα εξής:

Κατανόηση της ορολογίας των βασικών πλάνων και η σημασία τους σχετικά με την ερμηνεία του ηθοποιού.

Εκμάθηση για τη σπουδαιότητα βασικών αρχών της υποκριτικής που συχνά οι ηθοποιοί αγνοούν σε ένα σετ… δείτε εδώ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου