Thursday, 28 March, 2024

Κοπή Βασιλόπιτας-Συνεστίαση και εκλογές του Συλλόγου Κυπρίων Ν. Πέλλας

Το μεσημέρι της Κυριακής 29 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Φιλίππειο» Γιαννιτσών, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας-Συνεστίαση

και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ του συλλόγου Κυπρίων Ν. Πέλλας καθώς και των εκπροσώπων στο συνέδριο της Ο.Κ.Ο.Ε (Ομοσπονδία-Κυπριακών-Οργανώσεων Ελλάδος).

Την εκδήλωσή λάμπρυνε με την παρουσία του ο εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας,  πρόξενος της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη Κωνσταντίνος Πολυκάρπου, ενώ παρέστησαν ακόμη τα μέλη του Δ.Σ και  δεκάδες μέλη του Συλλόγου. Την Ο.Κ.Ο.Ε εκπροσώπησε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Κώστας Σταματάρης.Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κλεάνθους Ανδρέας καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους ευχόμενος για τον νέο χρόνο υγεία, ευτυχία, και να έχουμε όλοι πλούσια την ευλογία του Θεού στη ζωή μας. Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν ο πρόξενος της Κύπρου κ. Πολυκάρπου και ο εκπρόσωπος της Ο.Κ.Ο.Ε Κώστας Σταματάρης  τονίζοντας την ανάγκη επίλυσης του Κυπριακού προβλήματος, την απομάκρυνση των Τούρκων εισβολέων από την Κύπρο, την επιστροφή όλων των προσφύγων στις πατρογονικές  τους εστίες, για να επέλθει μόνιμα η ειρήνη στο πολύπαθο νησί μας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων Ν. Πέλλας Κλεάνθους Ανδρέας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου