Saturday, 20 April, 2024

Λειτουργούν και πάλι τα Λουτρά Πόζαρ

Άνοιξαν σήμερα τις ‘πύλες’ τους τα Λουτρά Πόζαρ στην Αριδαία, οι οποίες παρέμεναν κλειστές για περίπου τρεις μήνες

λόγω των μέτρων που είχαν ληφθεί για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.
Όπως τονίζει σε ανακοίνωση του ο πρόεδρος της Επιχείρησης και δήμαρχος Αλμωπίας, Χρήστος Μπάτσης, έχουν ληφθεί “όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων και των επισκεπτών, όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα των Μονάδων Ιαματικής Θεραπείας”.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το διάστημα που δεν λειτουργούσε η επιχείρηση, έγιναν εργασίες συντήρησης και αντικατάστασης στις εγκαταστάσεις.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
“Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Δευτέρα 15/06/2020 η Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας ΑΕ, επαναλειτούργησε μετά από τρεις μήνες που παρέμεινε σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊου COVID19.
Με αισιοδοξία υποδεχόμαστε τους επισκέπτες μας, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων και των επισκεπτών, όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα των Μονάδων Ιαματικής Θεραπείας.
Η επιχείρηση αξιοποίησε το διάστημα που παρέμεινε σε αναστολή και προχώρησε σε εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης των εγκαταστάσεων (όπως αφαίρεση αλάτων και αντικατάσταση πλακιδίων στους εσωτερικούς χώρους των πισινών, ελαιοχρωματισμοί πισινών καθώς και απολυμάνσεις, μυοκτονίες κτλ). Είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε όλους τους επισκέπτες!”

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου