Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Μήνας Γαλλοφωνίας στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Έδεσσας

Μήνας Γαλλοφωνίας στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Έδεσσας

Ο Μάρτιος είναι μήνας αφιερωμένος στη Γαλλοφωνία και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Έδεσσας τον γιορτάζει με δράσεις και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • 18 Μαρτίου 2023 «Κόλλα, ψαλίδι, Matisse», δημιουργικό εργαστήρι εμπνευσμένο από τα πολύχρωμα κολάζ του Henri Matisse. Συντονίζει η κα Κατερίνα Μπόνου και ο Σύλλογος Εδεσσαίων Καλλιτεχνών «Ο Απελλής». Για παιδιά δημοτικού. Απαιτείται εγγραφή.
  • 20 Μαρτίου 2023 «La Fête de la Francophonie», εκπαιδευτικό εργαστήρι με στόχο τη γνωριμία με τη Γαλλία και τη γαλλική γλώσσα. Για παιδιά δημοτικού. Απαιτείται εγγραφή.
  • 22 Μαρτίου 2023 ώρα 7μ.μ στο Πολιτιστικό κέντρο δήμου Έδεσσας, προβολή γαλλικής ταινίας για ενήλικες (με ελληνικούς υπότιτλους) από την ψηφιακή ταινιοθήκη IFcinéma του Γαλλικού Ινστιτούτου. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
  • 29 Μαρτίου 2023 ώρα 7μ.μ στο Πολιτιστικό κέντρο δήμου Έδεσσας, προβολή γαλλικής ταινίας (με ελληνικούς υπότιτλους) από την ψηφιακή ταινιοθήκη IFcinéma του Γαλλικού Ινστιτούτου. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
  • 1 Απριλίου 2023, «L’ Atelier de la Francophonie», εκπαιδευτικό εργαστήρι για τη Γαλλοφωνία και τη γαλλική γλώσσα. Συντονίζουν εκπαιδευτικοί από το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης και τον Σύλλογο Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Πτυχιούχων Πανεπιστημίων Α.P.L.F- D.U. Για παιδιά δημοτικού. Απαιτείται εγγραφή.

Για περαιτέρω πληροφορίες για την ώρα και τον τόπο διεξαγωγής των εκπαιδευτικών εργαστηρίων παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 2381026777.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου