Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Με επιτυχία οι φιλανθρωπικές θεατρικές παραστάσεις για τη στήριξη του Συλλόγου Νεφροπαθών Ν. Πέλλας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι φιλανθρωπικές θεατρικές παραστάσεις που δόθηκαν για τον σύλλογο Νεφροπαθών Νομού Πέλλας, με πρωτοβουλία

ερασιτεχνών ηθοποιών του πολιτιστικού συλλόγου “Εδεσσαϊκός Κόσμος” από τη Δευτέρα 9 έως την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΕ Πέλλας.
Κάθε βράδυ η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο που απόλαυσε την ξεκαρδιστική κωμωδία “Ο Ζηλιαρόγατος”! Ταυτόχρονα στην ίδια αίθουσα πραγματοποιήθηκε το ετήσιο χριστουγεννιάτικο bazzar toυ συλλόγου μας με εκπληκτικές χειροποίητες δημιουργίες που φιλοτεχνούν όπως κάθε χρόνο με πολύ έμπνευση και μεράκι οι ακούραστες εθελόντριες φίλες μας ανεβάζοντας το επίπεδο κάθε φορά και πιο ψηλά!


Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας σε όλη την ομάδα και πρωτίστως στην κ. Δέσποινα Οτουντζίδου που είχε την όλη ιδέα και συντέλεσε καθοριστικά στην υλοποίησή της.Επίσης
ευχαριστούμε τους ερασιτέχνες ηθοποιούς που εργάστηκαν αφιλοκερδώς και ακούραστα περίπου τρεις μήνες ώστε να ανέβει η παράσταση και είναι οι εξής:
Τούσιας Λεωνίδας, Αγανάνη Ελένη, Ξενίδου Λίζα, Πούπτση Ελένη, Λιάκα Ντέπυ, Νανόπουλος Παναγιώτης και Φανιόπουλος Φάνης. Σημαντικό ρόλο επιτέλεσε και η τεχνική ομάδα που εργάστηκε σκληρά όλο αυτό το διάστημα και τους ευχαριστούμε πολύ! Αυτοί ήταν:
Μπέλμπας Τάκης (Ήχος- Φωτισμός)
Πέτκου Μαίρη (Κομμώσεις- Μακιγιάζ)
Κριαρίδης Πέτρος (Επιμέλεια-Στήσιμο σκηνικού)
Τσαβέας Κώστας (Αφισοκόλληση- Διαφήμιση)
Φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ οφείλουμε στους μεγάλους χορηγούς μας που είναι οι εξής:
ΔΗΚΕΔΕ και την πρέδρό της Νατάσα Ιατρίδου, την αντιπεριφέρεια Πέλλας και τους χορηγούς μας. Επίσης ευχαριστούμε πολύ για την αμέριστη συνεργασία τους συλλόγους που συντέλεσαν στην όλη προσπάθεια και είναι οι εξής:
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ,
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ “Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΒΡΑΣ”,
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ “ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ”,
ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΔΕΣΣΑΙΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ “Ο ΑΠΕΛΛΗΣ”.
Ευχαριστούμε για τη βοήθεια τους όπου χρειάστηκε:
Tαβέρνα ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ, Υποδήματα ΑΡΔΙΤΣΟΓΛΟΥ, ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ QUEEN ACCESORIES, Υποδήματα ΓΙΟΝΤΗ ΜΑΡΙΑ, ΜΠΟΥΛΟΥΡΗ ΑΝΤΩΝΗ, ΧΟΥΪΑΡΙΔΟΥ ΝΤΙΝΑ, ΚΙΟΣΚΕΡΙΔΟΥ ΠΟΠΗ, ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥς ΝΤΙΝΑ, ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΌΓΛΟΥ ΛΑΖΑΡΟ, ΣΠΥΡΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟ, ΔΑΜΟ ΚΩΣΤΑ, ΤΟΥΦΕΞΗ ΤΑΚΗ, ΛΑΜΠΡΟΥ ΤΑΚΗ.
Με την τεράστια βοήθεια και συμμετοχή όλων αποδείξαμε για άλλη μια φορά το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”!
Τέλος ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και γέμιζε την αίθουσα κάθε βράδυ!
ΤΟ ΔΙΟΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου