Thursday, 28 March, 2024

Νέα Διοίκηση για το Εδεσσαϊκό Θέατρο

Γενική Συνέλευση των μελών του Εδεσσαϊκού Θεάτρου πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 20:00 στο εντευκτήριο του συλλόγου ύστερα από πρόσκληση του Διοικητικό Συμβουλίου με θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Διοικητικός απολογισμός πεπραγμένων διετίας 2014-2015
2. Οικονομικός απολογισμός διετίας 2014-2015
3. Έκθεση ελεγκτικής επιτροπής
4. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου
Η Γενική Συνέλευση ύστερα από την παρουσίαση του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού καθώς και την έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής ενέκρινε ομόφωνα τη δράση του απερχόμενου Δ.Σ. για τη διετία 2014-2015 και το απαλλάσσει από κάθε ευθύνη. Ακολούθησε η εκλογική διαδικασία καθώς και η καταγραφή ψήφων των υποψηφίων.
Τα νεοεκλεγέντα μέλη προχώρησαν σε κατανομή αξιωμάτων την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 που έχει ως εξής:
1. Πρόεδρος: Οτουντζίδου Δέσποινα
2. Αντιπρόεδρος: Τσαβέας Χρήστος
3. Γενική Γραμματέας: Ξενίδου Λίζα
4. Ταμίας: Δραγούμης Σωτήρης
5. Έφορος Υλικού: Γκόγλης Βασίλης
6. Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Γιόντη Κατερίνα
7. Μέλος: Πούπτση Ελένη
Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της απερχόμενης και της νέας Διοίκησης στο εντευκτήριο όπου έγινε η παράδοση-παραλαβή των βιβλίων, στοιχείων και υλικών του συλλόγου. Η απερχόμενη Διοίκηση ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που αναλαμβάνει χρέη από 1η Ιανουαρίου 2016.
Η νέα Διοίκηση του Εδεσσαϊκού Θεάτρου υπόσχεται να τηρήσει τα πολιτιστικά ιδεώδη του συλλόγου με δυναμική πορεία και δράση και εύχεται στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου καλή και δημιουργική χρονιά.

Νέα Διοίκηση για το Εδεσσαϊκό Θέατρο

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου