Tuesday, 19 March, 2024

Να Μου Γελλάς: Το στέκι που έχεις μαζί σου παντού…

«Καλωσόρισες στο Να Μου Γελλάς!»Φαντάσου ένα στέκι αγαπημένο που θα θες να επιστρέφεις. Ένα μέρος που σου φωτίζει τον πιο όμορφο εαυτό σου.

Θυμάσαι πώς είναι το συναίσθημα αυτό;

Μια ιστοσελίδα φτιαγμένη σαν πίνακας, γεμάτη λογοτεχνικές ιστορίες, ζωντανές συναντήσεις, μοναδικές εμπειρίες που θα ζήσεις και θα διαμορφώσεις με το δικό σου τρόπο. Εδώ θα ηρεμήσει το βλέμμα σου για να προλάβει να ξεκουραστεί η καρδιά σου. Η δημιουργός του Να Μου Γελλάς, Νικολέττα Λέκκα δίνει τον τόνο στο στοίχημά της αυτό: «Εδώ θα μπεις πρώτα εσύ! Αυτή είναι του Να Μου Γελλάς η πρώτα-συ! Μη σταθείς στα ορθογραφικά! Πες το μέσα σου δυνατά και θα ακουστεί το νόημα τόσο καθαρά.»

Η Νικολέττα είναι διεθνής μακρο-οικονομολόγος με διδακτορικό στα οικονομικά, συγγραφέας 5 βιβλίων για παιδιά και ενήλικες, ιδιοκτήτης των εκδόσεων ΓΕΛΛΑΣ, δημοσιογράφος και επιχειρηματίας. Πάνω απ’ όλα όμως είναι μαμά, πολίτης και άνθρωπος που θέλει να νιώθει καλά. Με την ιδιότητα λοιπόν του ανθρώπου που κρατάει όσα έκανε και τολμάει να προσπαθήσει κάτι «τόσο ιδεαλιστικό όσο ακούγεται», με την ιδιότητα του ανθρώπου που μέχρι να ταξιδέψει ξανά θέλει να ταξιδέψει αλλιώς… με την ιδιότητα του «ανθρώπου», έτσι απλά,δημιουργεί και μοιράζεται μαζί μας το Να Μου Γελλάς!

Όταν το γνωρίσεις λες πως βρήκες το στέκι που θα ήθελες να υπάρχει. «Νιώσαμε σα να επιστρέφουμε σε αυτό που είναι η άγκυρά μας. Σε αυτό που είμαστε. Αυτό που έχουμε ζήσει και το ξεχνάμε μέσα στην πίεση. Σαν την πέτρα, που πετάς στη λίμνη και κάνει κύματα, θες δε θες,» περιέγραψε την αίσθηση που του άφησε ένας φίλος του Να Μου Γελλάς. Διαφορετικό από όσα υπάρχουν και οικείο ταυτόχρονα, το στέκι σου αυτό έχει για όνομα μια ευχή! Να Μου Γελλάς!Είναι το καληνύχτα που θα πεις σε όποιον αγαπάς. Διαβάζεις ότι είναι η ευχή της μάνας στο παιδί αλλά σου θυμίζουν ότι και να μην έχεις δίπλα σου παιδί, είχες κάποτε στον καθρέφτη σου. Σε ξαφνιάζει που δε το σκέφτηκες! Στέκεσαι στο δεύτερο “λ” που βλέπεις στην ευχή. Ναι, από το «Ελλάδα» είναι. Όχι για λόγους επετειακούς. Αλλά γιατί «τον τόπο αυτό τον έχουμε πάντα μέσα μας. Και ταξίδι χωρίς προορισμό δε θα το ευχαριστηθείς».

Έλα να μπούμε μαζί στο www.namougellas.com, το στέκι που μπορείς να έχεις μαζί σου παντού! Πρώτα θα σταθείς στις Ιστορίες του Να Μου Γελλάς! Δυνατές λογοτεχνικές ιστορίες που θα νιώσεις να σε αφορούν με τρόπο σπάνιο. «Εδώ πάμε πέρα από το νόημα. Η κάθε ιστορία σε βοηθάει να ισορροπήσεις πράγματα μέσα σου. Αγάπη, μια διαφορετική ματιά, τις αποσκευές σου…», είπε μία φίλη αναγνώστης. Η Νικολέττα έγραψε και σου συστήνει μέσα από το Να Μου Γελλάς πάνω από 30 λογοτεχνικές ιστορίες για μεγάλους, για παιδιά, για ποιητές, για επιστήμονες. Πάνω από 30 ιστορίες για εσένα που είσαι τόσα πολλά! Ιστορίες μικρές και μεγάλες που χωράνε στην κάθε μέρα σου. Πέντε από τις ιστορίες αυτές έγιναν ήδη μοναδικά βιβλία από τις εκδόσεις ΓΕΛΛΑΣ για να μπορείς να τις ξεφυλλίσεις με όποιον αγαπάς. Εσύ όμως τις έχεις συνέχεια μαζί σου όπου πας, μέσα από το www.namougellas.com.

Μετά θα σταθούμεστις Συναντήσεις! Εμπειρίες πρωτότυπεςπουθα διαμορφώσεις με το δικό σου προσωπικό τρόπο. Το Να Μου Γελλάς οργάνωσε ήδη πάνω από 10 Συναντήσεις με μια μορφή που μόνο εδώ θα ζήσεις. Ακούς για ομιλίες, παρουσιάσεις, συνεντεύξεις, βίντεο… Πόσο σε αφορούν αλήθεια αυτά; Το Να Μου Γελλάς τολμάει το απίστευτο. Προσκαλεί ανθρώπους που θαυμάζουμε,δημιουργούς, επιστήμονες, φιλάνθρωπους, καλλιτέχνες που αγαπάς…και σου προτείνει να κάτσεις εσύ μαζί τους να κάνετε μια αληθινή κουβέντα. Δέκα διαφορετικοί άνθρωποι κάθε φορά σα μια παρέα. «Ζούμε σε μια εποχή που δεν έχουμε πια νέα να πούμε. Και πολλά να κάνεις, είναι τα ίδια κάθε μέρα. Και ό,τι και να κουβεντιάσεις στο ίδιο θέμα καταλήγει πάντα. Πανδημία! Η συνάντηση του Να Μου Γελλάς ήταν το φως μου χθες!» Έτσι βίωσε το κάλεσμα του Να Μου Γελλάς μια φίλη που ήταν στην παρέα αυτή. Και όταν οι συναντήσεις μεταφέρονται από μια οθόνη σε ένα τραπέζι στην Πλάκα, η παρέανιώθει ακόμα πιο γεμάτη. Γιατί ζει μια εμπειρία συναρπαστική.

Απόκτησε εύκολα το κλειδί σου για τον κόσμο του Να Μου Γελλάς. Κάνε την εγγραφή σου στο www.namougellas.com με 12€ για ένα χρόνο και ζήσε όλα όσα σου προσφέρειτο νέο σου στέκι. Πρόσβαση σε όλες τις ιστορίες που υπάρχουν ήδη στοwww.namougellas.comκαι σε όσες θα αναρτηθούν μέσα στον επόμενο χρόνο. Πρόσβαση σε όλες τις αφηγήσεις από τιςσπουδαίες συναντήσεις που έχουν γίνει ήδη και την πιθανότητα να ζήσεις εσύ όσες γίνουν στον επόμενο χρόνο.

Το Να Μου Γελλάς μεγαλώνει σαν διαδρομή και σαν παρέα και προχωράει με νέες ιδέες. Κάποιες τις ζήτησες εσύ, κάποιες τις σκεφτήκαμεόλοι μαζί, όλες σκοπό έχουν να σε ενθουσιάσουν. Ιδιαίτεροι διαγωνισμοί με δώρα σημαντικά, προσφορέςπου αφορούν βιβλία, καλλιτεχνικές εμπειρίες, πρωτότυπες δράσειςφτιαγμένες με τη σκέψη σε εσένα, που θα κάνεις  το Να Μου Γελλάς το στέκι σου.

Γράψου λοιπόν στο www.namougellas.com και αρχίΖΕΙΣ Να Μου Γελλάς.

 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου