Thursday, 28 March, 2024

Ξεκινούν οι εγγραφές στο Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών

Ξεκινούν οι εγγραφές για τη φετινή περίοδο στο Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών για τους παλαιούς και νέους σπουδαστές του

καθώς ολοκληρώνονται οι διαδικασίες πρόσληψης του καλλιτεχνικού προσωπικού του.
Έτσι λοιπόν, μετά την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών, το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών, το οποίο εδώ και 38 χρόνια προσφέρει τα μέγιστα στην πολιτιστική ζωή του τόπου μας, ξεκινά και φέτος την λειτουργία του, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μάχης Κυπραίου και στελεχωμένο από έμπειρους και καταρτισμένους καθηγητές.
Οι νέες εγκαταστάσεις του Ωδείου λειτουργούν για 4η χρονιά σε ανακαινισμένο κτίριο του πρώην διοικητηρίου της ΙΙ Μεραρχίας, στη διεύθυνση Παναγιωτάκη 13, περιοχή «Τσαλί» Γιαννιτσών.
Έτσι λοιπόν το Ωδείο μας θα προσφέρει και φέτος τις εκπαιδευτικές και καλλιτεχνικές του υπηρεσίες, στο φιλόμουσο κοινό της πόλης μας και με χαμηλές τιμές στα δίδακτρα των σπουδαστών του διατηρεί τον κοινωνικό του χαρακτήρα με στόχο να αγκαλιάσει την κοινωνία φέρνοντας μικρούς και μεγάλους κοντά στη μουσική.
Το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο, το οποίο και για την φετινή χρονιά θα λειτουργήσει με όλες τις ειδικότητες, έχει μακρόχρονη και σημαντική παρουσία στα πολιτιστικά αλλά και εκπαιδευτικά γεγονότα του τόπου. Αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Πολιτισμού, καθιερώθηκε με το υψηλό επίπεδο παροχών του στην πόλη των Γιαννιτσών αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Πέλλας. Ενθαρρύνει τους μαθητές και σπουδαστές του να δημιουργήσουν στόχους, να καλλιεργήσουν την προσωπικότητα τους μέσα από την συμμετοχή τους σε συναυλίες και σύνολα και παρέχει επαγγελματική ολοκλήρωση.
Στο Ωδείο η μουσική εκπαίδευση αρχίζει από την προσχολική ηλικία με τα τμήματα της Μουσικής Προπαιδείας και στη συνέχεια προσφέρονται οι επιλογές σπουδών σε κλασσικά, μοντέρνα και παραδοσιακά όργανα και ανώτερα θεωρητικά.
Λειτουργούν τα τμήματα:
Κλασικό Τμήμα: Πιάνο, Βιολί, Κιθάρα, Ακορντεόν, Φλάουτο, Κλαρινέτο, Σαξόφωνο, Τρομπέτα, Τρομπόνι, Κρουστά, Μονωδία, Ανώτερα Θεωρητικά μουσικής και Βυζαντινή μουσική.
Μοντέρνο Τμήμα: Αρμόνιο, Ηλεκτρική Κιθάρα, Ντραμς, Τραγούδι, Σαξόφωνο.
Παραδοσιακό Τμήμα: Μπουζούκι, Ακορντεόν, Κρουστά.
Μουσική Προπαιδεία
Παιδική – Νεανική Χορωδία
Οργανικά Σύνολα
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στην Γραμματεία του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών, Δ/νση: Παναγιωτάκη 13, 58100, Γιαννιτσά Πέλλας. Τηλ. 2382024434. Email: odeio@depag.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου