Saturday, 20 April, 2024

Οι “Ανθισμένες Μανώλιες” από τον Καλλιτεχνικό Σύλλογο Θεάτρου “ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ” σε φωτογράφιση στον Λουδία!

Οι “Ανθισμένες Μανώλιες”, η παράσταση που εδώ και αρκετό καιρό σχεδιάζεται από τον Καλλιτεχνικό Σύλλογο Θεάτρου “ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ”

και οι πρόβες όσο πλησιάζει η πρεμιέρα, εντατικοποιούνται… βρέθηκαν την Τρίτη, 21 Ιουλίου, με τους ηθοποιούς και όλο το τιμ, για φωτογράφιση στον Λουδία! Το αποτέλεσμα καταπληκτικό και φαίνεται στη φωτο-αφίσα, που έχει αναρτηθεί! 

“Μια καθαρά γυναικεία υπόθεση”, όπως αναφέρει και ο σκηνοθέτης του έργου, Γιάννης Κετίκογλου, “μια ομάδα ενωμένη και δεμένη σφιχτά-σαν μια γροθιά, ένα έργο γλυκόπικρο όπως και η ζωή. Κάθε ταξίδι μοναδικό, αγαπημένο. Πρόβες γεμάτες γέλιο, αστείες καταστάσεις, κούραση, προβληματισμούς, μαθήματα.
Ευχή μας είναι να σας αρέσει το αποτέλεσμα, να αγαπήσετε όσο κι εμείς και αυτό το έργο, να το αγκαλιάσετε, να ταξιδέψετε μαζί μας”.
Τις “Ανθισμένες Μανόλιες” του Robert Harling, θα έχουμε την ευκαιρία να τις απολαύσουμε στις 30 και 31 Αυγούστου, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κετίκογλου.


Η υπόθεση
Πυροβολισμοί, περίεργοι σύζυγοι μπλεγμένοι σε ύποπτες ιστορίες, γάμοι σε τόνους του ροζ, σκυλιά με τσακισμένα νεύρα, δηλητηριώδεις ατάκες, αλλά και πολλή αγάπη. Όλα αυτά μπορούν να χωρέσουν σε ένα μικρό κομμωτήριο στη Λουιζιάνα, στο Νότο της Αμερικής, που είναι ο τόπος συνάντησης έξι πολύ διαφορετικών γυναικών. Της πληθωρικής ιδιοκτήτριας Τρούβυ, της οποίας ο γάμος περνάει κρίση, της εκκεντρικής Γουίζερ, που έχει μια σχέση αγάπης-μίσους με την πλούσια χήρα Κλαιρ, της νεόφερτης και μυστηριώδους Ανέλ, της οικογενειάρχισσας Μαλύν και της κόρης της Σέλμπυ. Οι γυναίκες αυτές κοντράρονται, κουτσομπολεύουν, τσακώνονται, τα ξαναβρίσκουν, μα πάνω απ’ όλα αγαπιούνται και αλληλοστηρίζονται στις μεγάλες δυσκολίες της ζωής.
Κυριακή 30 και Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020, στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών, στις 21:15
Είσοδος: 5,00€
(Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την αγορά Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή για το Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών).
(Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα που συστήνει το Υπουργείο Υγείας).

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου