Thursday, 25 April, 2024

Ο αγιασμός του Λυκείου των Ελληνίδων Γιαννιτσών για μια χρονιά γεμάτη δημιουργικότητα!

Τo Σάββατο 1 Οκτωβρίου, τελέστηκε ο Αγιασμός του Λυκείου των Ελληνίδων Γιαννιτσών για τη νέα Λυκειακή χρονιά

στην αίθουσα διδασκαλίας χορού στο 1ο Ενιαίο Λύκειο Γιαννιτσών. Μικροί και μεγάλοι χορευτές, δάσκαλοι και μέλη του Δ.Σ., παραβρέθηκαν στην τελετή. Επιθυμία και ευχή όλων, η νέα χρονιά να είναι πλούσια σε γνώση, κέφι, χορευτικά δρώμενα και συλλογικότητα.

Το Λύκειο των Ελληνίδων Γιαννιτσών  ιδρύθηκε το 1992 και συμπληρώνει φέτος 24 χρόνια πολιτιστικής παρουσίας και προσφοράς στην πόλη και στη χώρα μας, παρουσιάζοντας παραδοσιακούς χορούς, τραγούδια, ήθη και έθιμα από την πλούσια ελληνική παράδοση.

Η δράση του Λυκείου των Ελληνίδων Γιαννιτσών δεν περιορίζεται μόνο στην εκμάθηση, συντήρηση και μετάδοση των ελληνικών παραδοσιακών χορών. Από την ίδρυσή του, προσπαθεί αδιάλειπτα να υπηρετεί τους στόχους του, που είναι όχι μόνο η διατήρηση των ελληνικών παραδόσεων, αλλά και η προβολή του εν γένει πολιτιστικού πλούτου της πατρίδας μας.

Το Λύκειο των Ελληνίδων Γιαννιτσών οργανώνει μαθήματα ελληνικού παραδοσιακού χορού για όλες τις ηλικίες. Μαθητές από 6 χρονών και πάνω, έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να βιώσουν την ελληνική παράδοση. Τα μαθήματα ελληνικών παραδοσιακών χορών πραγματοποιούνται στην αίθουσα διδασκαλίας χορού στο 1ο Ενιαίο Λύκειο Γιαννιτσών (Οπροπούλου 1). Λειτουργούν τμήματα: παιδικό, εφηβικό, ανδρών, γυναικών, νέων ενηλίκων. Επίσης, λειτουργούν και τμήματα zumba και pilates.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα:6937362857 και 6980425616

Καλή Λυκειακή Χρονιά.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου