Friday, 19 April, 2024

Ο Γιάννης Σερβετάς στην Έδεσσα για το νέο του βιβλίο

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου το Βιβλιοπωλείο Κράλλη μας εξέπληξε πολιτισμικά και χαρμόσυνα για ακόμη μια φορά με τον γνωστό παρουσιαστή Γιάννη Σερβετά της ψυχαγωγικής εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα»

μαζί με τον συγγραφέα Βασίλη Δέλλιο όπου έπειτα από κάλεσμα επισκέφτηκαν την Έδεσσα στην αίθουσα των εκδηλώσεων της Νομαρχίας για την παρουσίαση του Βιβλίου ανεκδοτολογίου «Ένα παιδί ακόμη μετράει τ” άστρα». Ανεβαίνοντας στη σκηνή ξετύλιξε όλο το ιστορικό που τον ώθησε να ξεκινήσει να γράφει το συγκεκριμένο ημερολόγιο εννέα χρόνια πριν, διηγούμενος ταυτόχρονα, με τον χειμαρρώδη λόγο του, κωμικές και άλλες καταστάσεις από την προσωπική και την επαγγελματική του ζωή με ιδιαίτερη έμφαση στους γονείς του. Ο Γιάννης Σερβετάς συνομιλούσε με τον κόσμο και μάλιστα συνεργάστηκε μαζί του φωνάζοντας πέντε παιδιά από το κοινό για να τον βοηθήσουν να παίξει ένα μικρό σκετσάκι με τη συμμετοχή όλων να γίνεται συναρπαστική. Στο τέλος υπέγραψε όλα τα βιβλία και βγήκε φωτογραφία με όλους τους παρευρισκόμενους συζητώντας και δίνοντας χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Ο ίδιος ανέφερε στη συνέχεια μέσω fb: “Πέρασα πολύ ωραία εχθές στην Έδεσσα και τώρα περιμένω εναγωνίως να το επαναλάβω την Τετάρτη 16-12 στην Κρύα Βρύση. (Γιατί δεν κάνετε επίτιμο δημότη τον Στάθη Παναγιωτόπουλο;) Να γράψω και κάτι για εσάς που με ρωτάτε αν θα πάω στο τάδε ή το δείνα τόπο. Σας ευχαριστώ για την αγάπη αλλά για να κάνω παρουσίαση σε έναν τόπο 1ον πρέπει να έχω πρόσκληση από κάποιο βιβλιοπωλείο – σύλλογο, 2ον να υπάρχει ο κατάλληλος χώρος για να μπορέσω να τη δώσω και 3ον να έχω ημερομηνία ελεύθερη. Δεν είμαι κάποια επιθεώρηση που γυρίζει την Ελλάδα (κάτι που δε θα με χαλούσε καθόλου, αλλά τουλάχιστον τώρα δεν μπορώ λόγω υποχρεώσεων”).
Μπορείτε να προμηθευτείτε βιβλία του Γιάννη Σερβετά και του Βασίλη Δέλλιου από το βιβλιοπωλείο Κράλλη καθώς αυτές τις ημέρες το βιβλιοπωλείο έχει bazaar βιβλίου μέχρι τις πρώτες ημέρες του 2016.

Ο Γιάννης Σερβετάς στην Έδεσσα για το νέο του βιβλίο

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου