Friday, 19 April, 2024

Ο Δήμος Σκύδρας παρέδωσε παιχνίδια και βιβλία σε παιδιά ιδρυμάτων

Ο Δήμος Σκύδρας ολοκλήρωσε τη δράση της συγκέντρωσης παιχνιδιών και βιβλίων και της παράδοσής τους σε παιδιά ιδρυμάτων. Η δράση υλοποιήθηκε με τη συνεργασία

του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟ.Δ.Σ.Α.) Κεντρικής Μακεδονίας και είχε τον τίτλο «Επιχείρηση Re-Play».

Τα παιχνίδια και τα βιβλία που συγκεντρώθηκαν από τις προσφορές των πολιτών-κατά το διάστημα των γιορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και μετέπειτα -παραδόθηκαν στις αρχές Φεβρουαρίου 2023 στα ιδρύματα: «Παναγία Οδηγήτρια» στα Γιαννιτσά και «Σπίτι της Βεργίνας» στη Βεργίνα Ημαθίας για τα παιδιά που φιλοξενούν.

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου με αφορμή την ολοκλήρωση της δράσης δήλωσε τα εξής:

«Ευχαριστώ θερμά όλους τους συμπολίτες μας που κάθε φορά, όπως και τώρα, ανταποκρίθηκαν κι ανταποκρίνονται άμεσα και μαζικά στις δράσεις αλληλεγγύης κι εθελοντισμού που υλοποιεί ο Δήμος μας. Με την πραγματοποίηση της δράσης αυτής πιστεύω ότι όλοι οι συμμετέχοντες έχουμε συμβάλει στο να δώσουμε χαρά και δημιουργική διέξοδο στα παιδιά του ιδρύματος της Παναγίας Οδηγήτριας και του ιδρύματος του Σπιτιού της Βεργίνας. Ταυτόχρονα μέσα από αυτήν την προσφορά παιχνιδιών και βιβλίων σε καλή κατάσταση που οι κάτοχοί τους, αν και τα χρησιμοποιούσαν, τα έδωσαν με ευχαρίστηση ή μπορεί να έμεναν σε κάποιο ράφι ή σε κάποια γωνιά και στο τέλος να καταστρέφονταν και να πετάγονταν, έχουμε συμβάλει σε κάποιο βαθμό στην προστασία του περιβάλλοντος δίνοντας στα προσφερόμενα είδη παράταση χρήσης κι αξιοποίησης. Ευχαριστώ επίσης τον ΦΟ.Δ.Σ.Α., την αρμόδια Αντιδήμαρχο Ευφροσύνη Κρητίδου και τα στελέχη του Δήμου μας.

Ας είμαστε όλοι καλά, για να προσφέρουμε αγάπη, χαρά και φροντίδα στα παιδιά, στα παιδιά όλου του κόσμου».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου