Friday, 29 March, 2024

Ο Εδεσσαίος Γιώργος Δόλγυρας μας εκπλήσσει με τα “Σκοτεινά Φεγγάρια”!

Ειλικρινά, δηλώνω χαρούμενος, όταν μέσα από ένα γεγονός που καταγράφω και το δημοσιεύω, προκύπτει και κάτι άλλο που όλους μας

πρέπει να μας κάνει αισιόδοξους για το μέλλον αυτού του τόπου.
Πριν από λίγες μέρες αναφερθήκαμε στον γιατρό Στέλιο Δόλγυρα.
Η έκπληξη μας ήταν μεγάλη όταν διαπιστώσαμε ότι μέσα στην οικογένεια του υπάρχει και ένας συγγραφέας!
Είναι ο Γιώργος Δόλγυρας, το παιδί της οικογένειας, που επέλεξε έναν ξεχωριστό δρόμο, μακριά από την ιατρική. Ο Γιώργος από την Έδεσσα λοιπόν, τελειώνει τη δημοσιογραφία και ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του σε αυτόν τον χώρο.
Πριν όμως από αυτό, ο Γιώργος, σε νεαρή ακόμα ηλικία έκανε ένα πολύ μεγάλο βήμα και αυτό είναι η συγγραφή ενός βιβλίου, που κυκλοφορεί ήδη από πέρσι!
Χαμηλών τόνων ο ίδιος, αφού δεν μπήκε στην λογική των δημοσίων σχέσεων για να προβληθεί, μας αποκάλυψε το ταλέντο του, μέσα από το πρώτο του βιβλίο, που έχει τον τίτλο ” Σκοτεινά φεγγάρια”.
Μέσα από αυτή την προσπάθεια ο Γιώργος (με τέσσερις ξεχωριστές ιστορίες) προσπαθεί να αγγίξει τον χώρο της μυθοπλασίας, που πολλές φορές γίνεται μια σκληρή πραγματικότητα στις καθημερινές μας διαδρομές.
Οι ήρωες του, είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, που για διάφορους λόγους επιζητούν την αναγνώριση αλλά και την ελευθερία της ψυχής.
Ο Γιώργος, ευχαριστεί πρώτα από όλα τους γονείς του, για την καθοδήγηση τους μέσα στο χρόνο και μέσα από τις επιλογές του, αναζητά την δική του διαδρομή που ευχόμαστε να τον δικαιώσει.
Τελικά η Έδεσσα, αλλά και η ευρύτερη περιοχή, πρέπει να νιώθουν ότι οι νέοι άνθρωποι της έχουν να προσφέρουν πολλά στον τόπο μας.
Και εμείς, όπως προαναφέραμε, νιώθουμε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτές τις ανακαλύψεις.
Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν το βιβλίο μπορούν να το βρουν μέσω του διαδικτύου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.pigi.gr/product/skoteina-feggaria/ ή στο Τηλέφωνο: 2311 27 28 03.
Αγαπητέ Γιώργο καλοτάξιδα τα όνειρα σου!

Σίμος Σλατίνης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου