Thursday, 28 March, 2024

Ο εκπολιτιστικός σύλλογος Ασβεσταριωτών «Γκόνος Γιώτας» στο 15ο φεστιβάλ χορού ¨ΈΜΜΕΛΕΙΑ 2015¨

Με ήχους και χρώματα της Μακεδονίας πλημμύρισε το χοροθέατρο ¨ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ¨ στον λόφο του Φιλοπάππου, στην Αθήνα  ο εκπολιτιστικός σύλλογος Ασβεσταριωτών «Γκόνος Γιώτας», με την χορευτική παράσταση που έδωσε τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου.

Στα πλαίσια του 15ου φεστιβάλ χορού¨ΈΜΜΕΛΕΙΑ 2015¨ δόθηκαν χορευτικές παραστάσεις στο χοροθέατρο ¨ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ¨  και ανάμεσα σε πολλές και εντυπωσιακές συμμετοχές απ’ολη την Ελλάδα ξεχώρισε ο σύλλογος από το Μελίσσι που παρουσίασε χορούς Μακεδονίας. Ο σύλλογος εμφανίστηκε με τις παραδοσιακές φορεσιές του Ασβεσταριού (δύο ανδρικές και τις δύο γυναικείες), πολυμελή χορευτικό τμήμα αποτελούμενο από 22 χορευτές και χορεύτριες, πλαισιωμένος από μια καταπληκτική ορχήστρα (κλαρίνο Σταφυλάς Γρηγόρης, νταούλι Λιτοβολής Αθανάσιος, κορνέτα Ράλλης Μιχάλης  ) και υπό την επιμέλεια του χοροδιδασκάλου Δημήτρη Χατζημούση ανταποκρίθηκε πλήρως στο απαιτητικό πρόγραμμα της εκδήλωσης και κατάφερε να μαγέψει το κοινό που την παρακολούθησε.

Το πρόγραμμα του συλλόγου στην Αθήνα, εκτός από τις χορευτικές παραστάσεις, περιελάμβανε επίσκεψη-ξενάγηση στο νέο μουσείο της Ακρόπολης και στο Προεδρικό Μέγαρο όπου ξεναγήθηκε η αποστολή από μέλη της Προεδρίας της Δημοκρατίας..
11986508_1634543850119476_2815049252967213942_n
Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της εκδήλωσης:
Ι.ΚΤΕΟ Γιαννιτσών ( Πένογλου- Δουβατζής)
Ζαχαροπλαστείο ”SAPORE” (Κωνσταντάκης Ιωάννης)
Συνεργείο αυτοκινήτων ( Θεοδοράκογλου- Μητακίδης)
Κα. Βάσω Πασσαλή (ΔΗΚΕΠΑΠ)
Καθώς επίσης και όλα τα μέλη της αποστολής για την άψογη συμπεριφορά τους καθ’ολη τη διάρκεια της εκδρομής.

Ο εκπολιτιστικός σύλλογος Ασβεσταριωτών «Γκόνος Γιώτας» στο 15ο φεστιβάλ χορού ¨ΈΜΜΕΛΕΙΑ 2015¨

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου