Friday, 19 April, 2024

ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΟΙΚΟΣ… ΑΝΤΟΧΗΣ με τον Χάρη Ρώμα

ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΟΙΚΟΣ… ΑΝΤΟΧΗΣ με τον Χάρη Ρώμα

 ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΣΤΙΣ 9.00, ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015, στις 9.00 το βράδυ, στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών, θα πραγματοποιηθεί τελικά η αναβληθείσα θεατρική παράσταση «Πρότυπος Οίκος… Αντοχής» με τον Χάρη Ρώμα στον πρωταγωνιστικό ρόλο και σε σκηνοθεσία του ιδίου.

Πρόκειται για την ξεκαρδιστική κωμωδία ηθών του Χάρη Ρώμα που παίχτηκε με επιτυχία όλη τη χειμερινή σεζόν σε θέατρο της Αθήνας και χαρίζει αυτό το καλοκαίρι άφθονο γέλιο και στην περιφέρεια.

Η κωμωδία έχει κατεξοχήν φαρσικά στοιχεία αλλά και έντονη κριτική ματιά στην ανθρώπινη υποκρισία. Έτσι το τελικό ζητούμενο είναι να αποφασίσει ο θεατής ποιος είναι τελικά «πόρνη» σε αυτή τη ζωή. Αυτός που εκπορνεύει το σώμα του ή αυτός που εκπορνεύει την ψυχή του; Παρά το πικάντικο θέμα του, το έργο είναι απόλυτα οικογενειακό θέαμα και προτάθηκε για το βραβείο καλύτερου νεοελληνικού έργου της χρονιάς.

Ο Χάρης Ρώμας που έγραψε και πρωταγωνίστησε, στο ρόλο του διευθυντού του τμήματος ηθών, συνάντησε στους άλλους συμπρωταγωνιστικούς ρόλους τη Σοφία Μουτίδου, τη Μαρία Γεωργιάδου, τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, τη Βίκυ Κάβουρα και τον Βαγγέλη Δουκουτσέλη. Τα σκηνικά είναι της Λίνας Μαντίκου και τα κοστούμια της Μάγδας Καλορίτη. Το πρωτότυπο τραγούδι της παράστασης έγραψε ο Ηλίας Κόζας και το ερμηνεύει με τους Koza Mostra.

Προπώληση: 12  € , Γραφείο Πνευματικού Κέντρου  ώρα: 9.00 π.μ. -7.30 μ.μ.

Γενική Είσοδος : 15 €

Παιδικό- Φοιτητικό –Ανέργων –Πολυτέκνων –Ηλικιωμένων:  12 €

Πληροφορίες: 23820- 84381 – 84382.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου