Thursday, 28 March, 2024

Πρωτοψάλτη: 12… με τη Δήμητρα Γαλάνη, η μαγική βραδιά στο MEGA

Σε εξέλιξη η μεγάλη βραδιά «Στο σπίτι με το MEGA» με καλεσμένη την Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και δίνει τον καλύτερο της εαυτό για να χαρίσει στους θαυμαστές της μια μαγική βραδιά.
Με το τραγούδι «Του Αη Γιώργη» από το 1991 σε μουσική Γκόραν Μπρέγκοβιτς και στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου άρχισε το μουσικό αφιέρωμα για να ακολουθήσει η θρυλική «Κουπαστή» σε μουσική Σταμάτη Κραουνάκη.
«Είμαι βαθιά συγκινημένη που βρίσκομαι σε αυτό το υπέροχο θέατρο, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, που πραγματικά είναι ένα στολίδι στην πόλη. Οι αναμνήσεις και οι σκέψεις που έρχονται από το 1996 που έκανα εδώ την παράσταση “Σαν ηφαίστειο που ξυπνά», με κατακλύζουν και κατεβαίνουν με φοβερές ταχύτητες σε αυτό τον υπέροχο χώρο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο MEGA για την όμορφη φιλοξενία. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε τρεις φίλους μου, υπέροχους καλλιτέχνες, που είναι εδώ μαζί μου, τη Δήμητρα Γαλάνη, τον Μάριο Φραγκούλη και τον Νίκο Πορτοκάλογλου. Η αλήθεια είναι ότι πραγματικά μου λείπετε. Ελπίζω, όμως, ότι μέσα από τη μουσική η ψυχή μας και η καρδιά μας θα σας συναντήσουν», είπε η αγαπημένη ερμηνεύτρια στην έναρξη της βραδιάς.
Η Πρωτοψάλτη παρουσιάζει μεγάλες επιτυχίες από την πολύχρονη καριέρα της, στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου, ενώνοντας «το παρελθόν με το παρόν» σε μία σύγχρονη συναυλία. Μαζί της και οι μοναδικοί καλλιτέχνες Δήμητρα Γαλάνη, Μάριος Φραγκούλης και Νίκος Πορτοκάλογλου.
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη, με το γνωστό ταμπεραμέντο, τη μοναδική ερμηνεία και το ανεξάντλητο ταλέντο της, βάζει και τη δική της υπογραφή σήμερα στο MEGA μαζί με τη φανταστική της ορχήστρα! 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου