Friday, 29 March, 2024

«Στιγμές Πολιτισμού» μέσα από το κανάλι της ΔΗΚΕΠΑΠ με δωρεάν διαδικτυακές εκδηλώσεις

Με απόλυτη επιτυχία και υψηλή τηλεθέαση συνεχίζονται στο κανάλι της ΔΗΚΕΠΑΠ στο Youtube οι προβολές μουσικών και θεατρικών

παραστάσεων με καλλιτεχνικά σχήματα από τον δήμο Πέλλας, οι «Στιγμές Πολιτισμού». Η Δημοτική Επιχείρηση έχοντας πρωταρχικό ρόλο την παραγωγή και την υποστήριξη κάθε πολιτιστικής δραστηριότητας, προβάλει κάθε εβδομάδα και μια διαφορετική παράσταση.
Δυστυχώς τα άδεια θέατρα και οι κλειστές αίθουσες εκδηλώσεων κάνουν τον κόσμο μας πιο φτωχό και την καθημερινότητά μας πιο άχρωμη. Ο πολιτισμός πέρα από τέχνη, είναι και το στήριγμα σε μια δύσκολη περίοδο, όπως αυτή που βιώνουμε τον τελευταίο χρόνο.
Μέχρι να ανταμώσουμε και πάλι σε γεμάτες μουσικές σκηνές και να χειροκροτήσουμε θεατρικές παραγωγές στη σκηνή, συντονιζόμαστε στο κανάλι της ΔΗΚΕΠΑΠ στο youtube και κάνοντας εγγραφή παρακολουθούμε τις ήδη εξαιρετικές μουσικές και θεατρικές παραστάσεις που έχουν δημοσιευτεί. Απολαύστε έντεχνο και λαϊκό τραγούδι από εξαιρετικά ταλέντα της περιοχής μας, γλεντήστε στο μεσημεριανό τραπέζι με παραδοσιακή μουσική και το βράδυ του Σαββατοκύριακου έχει θεατρική προβολή. Με παραστάσεις που έχουν ετοιμαστεί από συλλόγους και θεατρικές ομάδες του δήμου μας.
Η ΔΗΚΕΠΑΠ για ακόμη μια φορά, ευχαριστεί όλους τους καλλιτέχνες που δέχτηκαν να συμμετέχουν αφιλοκερδώς σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του πολιτισμού.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου