Thursday, 28 March, 2024

Συμπλήρωση Μηχανογραφικού, το Νέο Λύκειο & Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Συμπλήρωση Μηχανογραφικού, το Νέο Λύκειο & Επαγγελματικός Προσανατολισμός

 O Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Νομών Πέλλας – Κιλκίς  και η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας διοργανώνουν εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα την Συμπλήρωση Μηχανογραφικού, το Νέο Λύκειο και Επαγγελματικός Προσανατολισμός, την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015 στα Γιαννιτσά,  με προσκεκλημένο ομιλητή τον Μαθηματικό και Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού κ. Κωνσταντίνο Πετρόπουλο.

Η εκδήλωση θα υλοποιηθεί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών, στις 6:30 μ.μ. Οι μαθητές και οι γονείς τους θα ενημερωθούν για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού, για όλα τα στοιχεία που αφορούν στην εισαγωγή στα Α.Ε.Ι. – Τ.Ε.Ι., για όλες τις αλλαγές και τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από το Νέο Λύκειο με τις Ομάδες Προσανατολισμού, αλλά και γενικότερα για τις σπουδές και τα επαγγέλματα.

Ο σύμβουλος σταδιοδρομίας θα αναφερθεί σε πλήθος θεμάτων και θα απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τις Σχολές και τα Επαγγέλματα που σχετίζονται με το κάθε τμήμα, τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές. Παράλληλα, θα αναλύσει τα Ειδικά Δεδομένα που αφορούν τις Πανελλήνιες Εξετάσεις όπως οι ειδικές κατηγορίες, έξυπνες πληροφορίες για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού, τα Επαγγελματικά Δικαιώματα των αποφοίτων, τις κατηγορίες των αθλητών κ.ά.

ΑΦΙΣΑ-ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ-ΣΥΛΛΟΓΟΥ-ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ1

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου