Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της Αερολέσχης Έδεσσας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις της Αερολέσχης Έδεσσας στο Ανεμοδρόμιο της Παναγίτσας στις 13, 14 & 15 Μαΐου 2016

anemoptero

Την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων τελέστηκε ο αγιασμός και τα εγκαίνια των νέων  εγκαταστάσεων, του καινούργιου ανεμοπτέρου και της Μηχανής εκτόξευσης Ανεμοπτέρων.

Η παρουσίαση έγινε από τον πρόεδρο της Αερολέσχης Έδεσσας, Γιάννη Κλημεντίδη, του Προγράμματος F.A.C.T. (Flight and connect Tourism) που εντάχθηκε στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα IPA διασυνοριακής συνεργασίας Ελλάδος- F.Y.R.O.M. 2007-2013, του Interect και υλοποίησε η Αερολέσχη Έδεσσας.

proedros

proedros2

tzakrisifakis

all

aerathlitiko

Η Αερολέσχη και όλο το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις σημειώνοντας ότι: «Η ανταπόκρισή σας ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μας. Αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας αλλά και των φορέων για το έργο που επιτελεί η Λέσχη μας.

aero1

aero2

aerolesxi

Η ανταπόκρισή σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το έργο που επιτελούμε που δεν είναι άλλο από την διάδοση της Ανεμοπορίας στους νέους και τη μεταλαμπάδευση της. Με εφόδιο την αγάπη μας για την Ανεμοπορία και κινητήριο δύναμη την δική σας υποστήριξη, συνεχίζουμε για μια εκσυγχρονισμένη Λέσχη που θα είναι στολίδι για την περιοχή μας και πόλος έλξης νέων μελλοντικών ανεμοπόρων από την περιοχή μας (και όλη την υπόλοιπη Ελλάδα) αλλά και χώρος τουριστικού ενδιαφέροντος που θα συνδέει την ανεμοπορία με τον ανεμοπορικό τουρισμό που είναι ευρέως διαδεδομένος στο εξωτερικό. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Αερολέσχη Σερρών, την Αερολέσχη Θεσσαλονίκης, την Αερολέσχη Αγρινίου, την Αερολέσχη Πήγασος Χαλκιδικής, το αεραθλητικό Κέντρο Βέροιας, την Αερολέσχη Θεσπρωτίας, την Ένωση Αερομοντελιστών Θεσσαλονίκης, τον κ.Σπύρο Βαράγκουλη που εκπροσώπησε επάξια τους μοντελιστές της Κέρκυρας, την Αερολέσχη Ιωαννίνων, και τον κ. Ματκάρη για την παρουσία τους και την ανταπόκριση στο κάλεσμά μας».

Διάλεξη Από τον Αντισμήναρχο (ΜΕΤ) ε.α. Καίσαρη Λεωνίδα.

dialexi

Τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της Αερολέσχης Έδεσσας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου