Friday, 19 April, 2024

«Τα Χριστούγεννα της κυρίας Κρίσης» από το 13ο νηπιαγωγείο Γιαννιτσών

Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015, από τις 6:00 μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ., στο πλαίσιο του καινοτόμου προγράμματος ανακύκλωσης με τίτλο «Τίποτα δεν πάει χαμένο», το 13ο Νηπιαγωγείο Γιαννιτσών ανεβάζει το θεατρικό της Ειρήνης Ασβεστά «Τα Χριστούγεννα της κυρίας Κρίσης»!

Η παράσταση θα δοθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ιδρύματος «Παναγία η Οδηγήτρια». Συμπρωταγωνιστές είναι τα παιδιά του ιδρύματος, η κ. Λίνα Τραϊούτση και η κ. Χριστίνα Ταφραϊλίδου στο ρόλο της Αγάπης και της Ελπίδας αντίστοιχα. Τον ρόλο του Αη Βασίλη ερμηνεύει ο κ. Μπάμπης Κροντηράς (γονείς του Νηπιαγωγείου). Μετά την παράσταση θα ακολουθήσει χριστουγεννιάτικο παζάρι με χριστουγεννιάτικα εδέσματα και χειροποίητες δημιουργίες. Στο χώρο του νηπιαγωγείου γίνεται η συλλογή ρούχων και τροφίμων για να διατεθούν στο Ίδρυμα.

Μπορείτε να δώσετε όλοι το παρών στο Ίδρυμα Παιδικής προστασίας «Παναγία η Οδηγήτρια» Ι. Μητρόπολη Γιαννιτσών για να νιώσετε το πνεύμα των Χριστουγέννων  και να «παίξετε» με την κρίση ώστε αυτή να μη σας νικήσει ποτέ!

«Τα Χριστούγεννα της κυρίας Κρίσης» από το 13ο νηπιαγωγείο Γιαννιτσών

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου